KÖZÉRZET

10 rejtett szorongást kiváltó ok, amit érdemes elkerülnöd - Most jól figyelj!

Úgy tűnik, a szorongás egyfajta univerzális állapot, rengetegen szenvednek tőle. A közösségi hálónak köszönhetően sikerült kialakítani egy olyan állapotot, amikor éjjel-nappal folyamatos kapcsolatban vagyunk mindennel és mindenkivel. Sokak számára ez iszonyatos nyomás; és őrülten próbálják kihasználni ezt a mindent átívelő kapcsolati rendszert, de mindez csak súlyosbítja a problémát.

Úgy érzed, mintha suttogna mögötted valaki. Minden érzésed ismeri, és felhasználja ellened. Ekkor már csak ezt a hangot hallod a szobádban, és ez lesz a leghangosabb. Az egyetlen, amit hallasz.” – Ismeretlen szerző.

Azzal mindenki tisztában van, hogy a megelőzés a legjobb gyógymód, főleg a mentális gondok esetén. Először mindig azt kell megérteni, mi váltja ki az adott állapotot, és ez milyen tünetekkel jár együtt. Ha ez meg van, akkor az esetek túlnyomó részében drasztikusan csökkennek is a tünetek, és megszűnik maga a rossz állapot is. Az alábbiakban felsorolunk 10 olyan okot, ami szorongást válthat ki belőled. Ám, ha tudatosan odafigyelsz ezekre, akkor talán elkerülheted a szorongást.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Nem megfelelő táplálkozás/étrend

Az agy bizony egy „éhes” szerv, ami megköveteli magának az adott táplálékot, annak érdekében, hogy megfelelően működjön. Továbbá, mivel a test erőforrásainak nagy részét az agy használja fel, kellő mennyiségű energiára van szükség. Sajnos azonban sokak étrendje nélkülözi az agy számára fontos tápértékű ételeket. Tanulmányok szerint a hagyományos mediterrán étrend, vagy épp a japán étrend, szemben a divatos nyugati étrenddel, sokkal jobb, mivel akik hagyományos étrend szerint étkeznek, 25-35%-kal alacsonyabb a mentális megbetegedés veszélye, mint a nyugati étrendet követők esetében. A táplálkozás szakértők azt javasolják, hogy próbáld meg lecsökkenteni a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását, és igyekezz több természetes ételt fogyasztani.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL