KÖZÉRZET

10 olyan étel, melynek fogyasztása kellemetlenül erős testszagot eredményez

A szaglás az egyik legfontosabb, az orr az egyik legnagyszerűbb érzékszerved. Egyes kutatások szerint szaglás útján választasz partnert is. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit megeszel, befolyásolja a tested illatát is. Most megmutatjuk azokat az élelmiszereket, amelyek könnyen kellemetlen testszagot eredményezhetnek. Tényleg az vagy, amit megeszel!

Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:

6. Chili, fokhagyma, hagyma

Mindenki tudja, hogy vámpírok nem léteznek, de közismert mítosz az, hogy a fokhagymától meghalnak. Bizony, nem csak számukra veszélyes, de az ember számára is borzalmas lehet. A fokhagyma, a hagyma és a chili fogyasztása esetén olyan anyagok halmozódhatnak fel, amelyek a tüdőben lerakódnak és csökkentik a verejtékezést, ám így a test és a száj erős szagot áraszt. Ha romantikus vacsorát tervezel, akkor kétszer is gondold meg, mielőtt ezekből fogyasztasz, mert az erős szag akár órákon át is eltarthat.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL