KÖZÉRZET

10 módszer arra, hogy növeld az agyad dopamin szintjét

A dopamin egy olyan neurotranszmitter, ami segít szabályozni az agy jutalmazásért és boldogságérzetért felelős központjait. Magáért a mozgásért és az érzelmi válaszokért felelős, így nem csak a jutalomról szól ez az egész, hanem arról, hogy teszel is érte. 

 

Érdemes nem elfeledkezni arról, hogy a dopamin tényleg egy rendkívül erős neurotranszmitter az agyban, és ez a kémiai vegyület közvetlenül felelős a mozgásért és a motivációért. Ki ne szeretne jobban koncentrálni és motiváltabbnak lenni?  Szintén izgalmas tény az, hogy a dopamin, növelhető! Hatékonyan javítja a motivációt, a koncentrációt és a hangulatot, Íme, 10 módszer, hogyan növelheted a dopamin szintjét az agyban, és hogyan javul ezáltal a hatékonyság:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

9. Vegyél étrend kiegészítőket

Bár számos módszer van arra, hogy növeld a dopaminszintet, van olyan, hogy kissé kimerült vagy, és emiatt érdemes lehet beszerezni természetes étrend kiegészítőket. Néhány példa:

Acetil-L tirozin: a dopamin egy építőeleme. A megfelelő mennyiség bevitelével növeled az agy dopaminszintjét.
Kurkumin: olyan hatóanyag, amely növeli a dopamint, és a curry és a kurkuma tartalmazza.

Ginkgo biloba: egy rendkívül népszerű csodaszernek minősülő kiegészítő, ami szintén növeli az agyban a dopaminszintet.

L-theanine: növeli az agyban lévő neurotranszmittereket, köztük a dopamint is. A zöld tea sok ilyet tartalmaz.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL