HIRDETÉS
2014. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: ősz! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2014. szeptember 19.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Mára teljesen lehiggadtál, visszazökkentél a normális kerékvágásba. Nem esel túlzásokba munkahelyeden, de a rád bízott feladatokat kifogástalanul oldod meg. Szívügyekben minden csendes. Most a hétvégét sem várod türelmetlenül. Talán azt sem bánnád, ha kivételesen elmaradna. De nem marad el, ez biztos.

Bika

Kedves Bika! Tiszta fejjel indítod a napot. Tán mindig így kellene, borzasztó, ha a teendők egymásba akaszkodnak. Még dolgozni sem kellemetlen ma. Olyan vagy, mint ez a csípős őszi délelőtt. Valahol avart égetnek. Tágra nyitott orrcimpákkal szívod magadba illatát, mely gyermekkori emlékek áradatát indítja el benned.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ezt azért mégsem kellett volna! Hirtelen haragodban olyasmit vágtál valaki fejéhez, amit senki sem bocsát meg egykönnyen. Lobbanékony természeted megint bajba sodort, és amikor lehiggadsz, nem is érted, miért szaladt ki a szádon a bizonyos gorombaság. Enyhítsd vétkedet azzal, hogy nem restellsz elnézést kérni.

Rák

Kedves Rák! Úgy érzed, igencsak mélyponton vagy. Talán éppen ez az élmény adja meg a kellő lökést az újrakezdéshez. Rossz kedély- és idegállapotod azonban könnyen meggondolatlanságokra késztethet. Veszélyhelyzetekbe is sodorhat mostani figyelmetlenséged. Te azonban örökös, fáradhatatlan újrakezdő vagy, és lepereg rólad.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Érzelmi életed ismét ingatag talajon áll, és ez igencsak befolyásol a munkádban is. Kevesebb odafigyeléssel végzed, ráadásul meglehetősen feledékeny vagy mostanában. Igyekezz visszanyerni lelki békédet, különben egyre több hibát követsz el, és végül teljesen magadra maradsz. Ezt ugye te sem szeretnéd?

Szűz

Kedves Szűz! Tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy neked van igazad, annak ellenére, hogy egyedül állsz szemben az egész csapattal. Nem szükséges rögtön nekik ugrani elképzeléseiddel, várd ki a megfelelő pillanatot! Egy jól időzített, értelmes érvekkel alátámasztott magyarázattal ekkora túlerővel szemben is nyerhetsz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Jó, ha most te is gondolsz a pénzre. Még jobb, ha nemcsak gondolsz rá, de meg is forgatod. Az előrejelzések szerint minden mai befektetésed sikeres lehet. Semmiképpen ne utasítsd vissza barátaid közeledését. Régen nem jött már össze a csapat. Lesz bőven megbeszélnivalótok, de okotok is az ünneplésre.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma valahogy megszáll a nyugalom, ezért így meglepően higgadtan veszed tudomásul a bekövetkezett változásokat. Új munkahely után kell nézned, mert bizony kifelé áll a rudad. Nem kell sietned, úgy tűnik, még elegendő időd maradt a megfontolt cselekvésre. Egyszerre több lehetőséget is vegyél számításba.

Nyilas

Kedves Nyilas! Független Nyilasok legyenek ma különösen elegánsak, frissek, és járjanak nyitott szemmel. Meglepő találkozásban vagy viszontlátásban lehet részük. Az elkötelezetteknek is meglepetést tartogat a nap a szerelem, illetve házasság terén. Kapcsolatuk olyan fordulatot vehet, amire álmodban sem gondoltál volna.

Bak

Kedves Bak! Egy csoportfoglalkozáson nemcsak szellemi, hanem lelki épülésre is számíthatsz. Keresd a hasonszőrűek társaságát. Előnyödre szolgál, ha Bakokkal hoz össze a jó sorsod – mindenekelőtt decemberiekkel -, akik most nagyon jó passzban vannak, és ennek következtében megértőek, segítőkészek és vigaszt nyújtók.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Bár kétségkívül és visszavonhatatlanul ősz van, egyelőre még kellemes napsütés pirítja az arcodat, enyhítvén a dolgos hét fáradalmait. Mindent más színben látsz, no nem a külvilág dolgait, hanem a saját életedet: amit mindegyre megvalósíthatatlannak, elérhetetlennek hittél, azt most megvalósíthatónak véled.

Halak

Kedves Halak! Aprólékos gonddal, mindenre kiterjedő figyelemmel készíted elő hétvégédet. A gyakorlati dolgokban megszokott felületességed, vagy inkább érdektelenséged az ellenkező végletbe csap át. Még olyan kérdésekre is időt pazarolsz, amelyek kimenetele úgysem látható előre, és minden szőrszálat négyfelé hasítasz.

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Bach-virágterápiával a lelkiállapotunkért

Bach-virágterápiával a lelkiállapotunkért

Napjainkban egyre elterjedtebbek a természetes gyógymódok. Nem kell rögtön orvoshoz rohannunk és olyan gyógyszert felíratni, melynek számos mellékhatása van, sőt sok esetben szedése akár függőséget is eredményezhet. A Bach- virágterápia az 1930-as években felfedezett olyan hatékony módszer, amely növények virágaiból készült esszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra.

Tovább »
Sportnak megfelelő és sikkes - Az edzőruházat két fontos tulajdonsága

Sportnak megfelelő és sikkes - Az edzőruházat két fontos tulajdonsága

Ma már egyre népszerűbb az egészséges életmód és a rendszeres sportolás. Azonban fontos tényező, hogy a kiválasztott sportnak megfelelő ruházatot szerezzünk be, ami amellett, hogy divatos, ideális is a mozgáshoz.

Tovább »
Hajpánt saját hajból - Merész és dögös fonatok

Hajpánt saját hajból - Merész és dögös fonatok

A frizuratrendeket tekintve az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt kaptak a természetes színek és formák. A romantikus hajfonatok gyakori előfordulása is ezt erősíti, melyek mutatós „hajpántként” és konty keretezésére is alkalmasak. Könnyen elkészíthető, természetes hatást kelt, és akár alkalmi frizuraként is megállja a helyét.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Mária Kata Judit Katalin Szilvia Zsolt 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép