2015. november 26. - Virág
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. november 26. - Virág
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2015. november 26.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Beálltál egy életformára, és számításon kívül hagytad ingatag egészségedet, zűrös anyagi helyzetedet. Már a gondolat is megbetegít, hogy nem bírod az iramot, nem tudod fizetni adósságaidat. Iszonyatosan félsz attól, hogy mozdulatlanságra kényszerítenek. Legszívesebben kifutnál a világból.

Bika

Kedves Bika! Kedvező fordulatot vesznek számodra az események. Úgy látszik, hogy ötletességed, szorgalmad és állhatatosságod felkeltette Fortuna érdeklődését. Egyelőre csak incselkedik veled, és ezért még nem tudod szétválasztani a valóságot a káprázattól. Próbára tettek. Ne légy elhamarkodott!

Ikrek

Kedves Ikrek! A reménytelen versenyfutás rányomja a bélyegét erre a napra is, és hiába próbálsz elbújni, nem sikerülhet. Idegességedben több embert is megbántasz, téged is megsértenek. Nem találod a helyed, és mentőötletként eszedbe jut, hogy van még néhány nap szabadságod, amit az ünnepekre tartogattál.

Rák

Kedves Rák! Most nem mondhatni, hogy túl kiegyensúlyozott lennél. Nagyon várod, hogy történjen veled valami. Ezért tenned is kellene azonban valamit, nem elég ölbe tett kézzel várakozni. Lelkierőd néha mintha elfogyna, és ezt a boldog tervezgetés sem tudja pótolni. Vigyázz, ez nem a nagy váltások ideje.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nyomaszt valami, de nem tudod pontosan az okát. Ilyenkor egy belső hang figyelmeztet, hogy valami nincs rendben, vagy nem működik tökéletesen. Mindenképpen érdemes nyomára jutni, és nyakon csípni, vagyis pontosan megfogalmazni azt, ami tudat alatt zavar, csak nem mertél vele szembenézni.

Szűz

Kedves Szűz! Nem tudsz ma örülni semminek. Olyan, mintha nem is a megszokott környezetedben lennél, ideges, kusza, és feszült vagy. Nem találod a helyedet. Szeretnél hosszú kilométereket megtenni, hátha megnyugvást találsz. Semmi akadálya! Ugorj be autódba, és már nyomhatod is a pedált!

Mérleg

Kedves Mérleg! Sajnos az igazság néha fáj. Ezt tapasztalod ma is, amikor olyasmi jut tudomásodra, amiről azt hitted, már rég feledésbe merült. Ha valamiről nem beszélnek, attól az még létezhet. Legszívesebben kifutnál a világból. Könnyen levezetheted idegességedet, ha ebben az időben kiszellőzteted a fejed.

Skorpió

Kedves Skorpió! Apró nézeteltérések keletkezhetnek, de ezek nem okoznak komoly problémát. Egy kis megértéssel, sok-sok türelemmel túl tudnak jutni a véleménykülönbségen, s a következmények nem lesznek komolyak. Várnod kell azonban a következő válaszra, s csak akkor léphetsz te is.

Nyilas

Kedves Nyilas! Kifejezetten csendes napra számíthatsz ma. Végre kellemesen, konfliktusmentesen alakulhat a hét közepe. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, s a körülmények is kedvezőek ehhez. Ma tanácsos elintézni azt az ügyet, amelyhez eddig nem volt kedved és lelkierőd. Most magabiztos sikert halmozol.

Bak

Kedves Bak! Karrieredet illetően átmeneti válságba kerülhetsz, mindenek előtt sajátos felfogásod miatt. Ha valami nem hoz teljes sikert, azonnal képes vagy kudarcnak minősíteni. A kettő között van még néhány átmeneti lépcső. Szexuális technikádon változtatnod kellene! Ez kapcsolatodnak és idegállapotodnak is jót tenne.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Sajnos egy gonosz kis manó téblábol körülötted egésznap. Mindenbe beleszól, mindenbe beleüti az orrát, és minden rosszba megpróbál belerángatni. Hiába zavarod, űzöd, fenyegeted, kitartóan ott lohol a nyomodban, és még arra is van ideje, hogy mindenféle valótlanságokkal traktálja hozzátartozóidat.

Halak

Kedves Halak! Bármit is teszel, alaposan megfontolod. Hosszasan rágódsz, méricskélsz, számítgatsz. Mindenütt akadályt keresel, és találsz is. Kifogásaidat boszorkányos ügyességgel rángatod elő. A körülményekre hivatkozol, és ellenérveket sorakoztatsz fel. Taktikusan halogatsz, hiszen ez nem a döntések napja.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 valóban egyszerű vacsora, amivel nem lőhetsz mellé

6 valóban egyszerű vacsora, amivel nem lőhetsz mellé

Azt gondold a jó étel elkészítéséhez legalább 3 órányi főzőcskézésre van szükség? Nos, van pár igazán könnyű receptünk, ha esetleg eddig ez a tévhit tartott volna távol az esti ételkészítéstől. Ebből most hatot meg is osztunk veled!

Tovább »
Éjszakai szörnyecskék - 3 dolog, amit megtehetsz, ha csemetéd fél a sötétben

Éjszakai szörnyecskék - 3 dolog, amit megtehetsz, ha csemetéd fél a sötétben

Biztosan, te is visszaemlékszel arra, amikor kicsi voltál és eloltották este a lámpát, mindenféle rémségekre, boszorkányokra, szörnyekre gondoltál a sötétben és képtelen voltál elaludni. Ezzel a gyerekek most sincsenek másképpen.

Tovább »
Az egészséges pulykahús

Az egészséges pulykahús

A baromfihúsok az összes esszenciális aminosav gazdag forrásai. A tojásban lévő fehérjét teljes értékű fehérjeként tartjuk számon, az aminosav tartalma majdnem teljes mértékben fel tud szívódni. A baromfihúsokra is általában jellemző, hogy bennük kedvező az aminosavak aránya, ennek következtében nagy a biológiai értékük.

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép