2016. július 25. - Kristóf, Jakab
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. július 25. - Kristóf, Jakab
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. július 25.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Összeütközésbe kerülhetsz mindenkivel, akit az utadba sodor a véletlen, legyen az utcai járókelő, vagy a sarki fűszeres. Ma annyira elviselhetetlen vagy, hogy valósággal gyűjtöd az ellenségeket. Kenyértörésre viheted a dolgot partnereddel is. Próbálj meg uralkodni indulataidon. Kerüld a biztonságodat veszélyeztető helyzeteket!

Bika

Kedves Bika! Lassan kezded megszokni, természetesnek venni, hogy nagyban megy a játék. Először még hihetetlennek tartottad a szóban forgó összegeket, teljesíthetetlennek a határidőket. Pedig egyik sem az. A munka nem mennyiségében növekedett meg igazán, az idegfeszültség vált szinte elviselhetetlenné. Egyetlen apró hiba is végzetes lehet.

Ikrek

Kedves Ikrek! A hét első napja nem szokott kiemelkedő eseményeket hozni, és ez természetesen most is így lesz. Kicsit unalmas, kicsit szürke, és mivel olyan fáradt vagy, mint egy gályarab, ez egyenesen eszményi a számodra. Így legalább most nyugodtan rendbe szedheted gondolataidat, érzéseidet, amire egyébként sajnos soha nincs elég időd.

Rák

Kedves Rák! Ebben az időszakban szerencsés vagy a szerelemben, a munkában. De vigyázz a szerencsejátékokkal! Ha szoktál is egyébként játszani, most ne tedd, főként ne játssz pénzben, mert biztosan veszítenél! Úgy érzed, most tiéd az egész világ. Ha teheted, menj szabadságra, vagy legalább töltsd a természet lágy ölén a nap hátralévő részét.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A szabadságon lévő Oroszlán ma semmiben sem talál hibát, remek nap vár rá. Viszont aki dolgozik, legszívesebben elkerülné munkahelyét. Kötelezettségei roppant teherként nehezednek vállára. Pedig nincs több dolgod, csupán nagyobb figyelmet szentelsz érzelmeidnek. Szellemileg friss vagy, de tettrekészséged kissé alábbhagyott.

Szűz

Kedves Szűz! Rendkívül lassan indul el a nap, mintha minden és mindenki négy-öt órával tovább aludna. Már bánod, hogy egyáltalán bementél munkahelyedre, hiszen otthon kétszer annyi teendőd lenne. Sajnos panaszaidnak délutánra meg lesz a böjtje. Elszabadul a pokol, néhány óra alatt akarják behozni azt, amire az egész nap is kevés lett volna.

Mérleg

Kedves Mérleg! Reggel néhány telefon teszi mozgalmassá a napot, és innentől kezdve nincs is megállás. Üzenetek, hírek, tennivalók tömkelege zúdul a nyakadba, azt sem tudod, mihez kezdj először. Ha kapkodsz, abból csak további bonyodalmak származhatnak. Próbálj meg higgadt fejjel felállítani egy fontossági sorrendet, és belevágni a sűrűjébe!

Skorpió

Kedves Skorpió! A nyár végi kirándulás előkészítésére nincs is jobb alkalom. Mivel semmit sem bízol a véletlenre, most se hagyj teret az improvizációnak. Nincs rosszabb érzés, mint amikor a részletes terv egy pici, jelentéktelen dolog miatt bukik meg. Sokkal jobban sikerülnek azok a programok, amelyek hirtelen jönnek, de persze nem mindig.

Nyilas

Kedves Nyilas! Nyugalmas nap ez. Ma hajlasz arra, hogy elmélyedj a részletekben, odafigyelj másokra, belemenj hosszabb beszélgetésekre. Szabadságon levő Nyilasokra ma egészségügyi szempontból veszélyek leselkednek, mivel nem ismerik a mértéket, és szervezetük teherbíró képességénél többet akarnak teljesíteni. Kellene egy kis mértékletesség!

Bak

Kedves Bak! Most még kiültetheted a kertedbe az idáig nevelt, rövid tenyészidejű palántákat, hogy a késő őszi időszakban is legyen mit betakarítanod. Igyekezz most új életet létrehozni! Lelked szomorúságán már a gondolat is enyhít, nem beszélve arról, hogy a föld közelsége mindig is megnyugtat. Éveket nyerhetsz, ha földközelben lehetsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Oda a tegnapi békéd. Ma olyan, mintha Borsószem királykisasszony volnál. Minden bánt, dühbe gurít. A legártatlanabb megjegyzésben is támadást vélsz felfedezni, minden jó szándékú ajánlatban csapdát látsz, és minden kollégádban az ellened szőtt összeesküvés résztvevőjét. A legjobb, ha időben haza mész, és sürgősen lefekszel.

Halak

Kedves Halak! Finomabban, gyengédebben ostorozd magad! Hiszen miként is képzelhetted, hogy egyik napról a másikra megváltozhat minden. Méghozzá egy alapvetően fontos tulajdonságodat illetően. Már az is valami, hogy legalább megpróbáltad, hogy eljutottál a cselekvésig. Legközelebb biztosan másképp alakulnak a dolgok. Lehet, hogy már holnap…

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 tipp, amivel megnövelheted a rezgésszámodat

5 tipp, amivel megnövelheted a rezgésszámodat

Energiánk egésznap folyamatosan változik annak fényében, hogyan érezzük magunkat. De az is hatással van rá, hogy ha pozitív a kisugárzásod, akkor hozzád hasonló embereket vonzol be, akik tovább növelik a te szintedet. Ám ha negatív energiákat sugárzol ki magadból, akkor csak olyan személyeket bevonzani, akik lehúznak. Ezért van 5 tippünk arra, hogy emeld meg a rezgésszámodat!

Tovább »
Hajóteszt - Mi életed legfőbb rejtett tanulnivalója?

Hajóteszt - Mi életed legfőbb rejtett tanulnivalója?

Mindenkinek vannak problémái. A problémák azonban nem ellenünk vannak, hanem azért, hogy megoldjuk őket, és fejlődjünk általuk. Ne menekülj el, vagy mérgelődj, inkább fogd fel leckeként a rázósabb helyzeteket és keresd meg a problémába rejtett tanulnivalót! Ha ugyanis sikerül megértened egy probléma hátterét, akkor elkezdhetsz dolgozni a megoldáson is.

Tovább »
5 erőteljes ima az istenekhez a varázslatos Védákból

5 erőteljes ima az istenekhez a varázslatos Védákból

A Védák a hinduizmus szentírásai szanszkrit nyelven, ami a világ egyik legősibb nyelve. A véda szó azt jelenti, hogy "tudás". Ezekben a szent írásokban a hindu istenekről olvashatunk történeteket, leírásokat, akárcsak a keresztény Bibliában. Illetve találunk mágikus imákat a Védákban az istenekhez, a természeti szellemekhez, amiket a mai napig használnak Indiában. Elhoztunk neked néhány ilyen varázslatos imát, amelynek elmondásával kiérdemelheted az istenek áldását!

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép