HIRDETÉS
2014. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: hurrá, nyaralunk! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2014. augusztus 22.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! E csillagjegy szülöttei szívósak, nem könnyű őket összeroppantani. Ha azonban rájönnek, hogy rászedték őket, a gyűlöletig képesek fokozni felháborodásukat. Attól is megvonják bizalmukat, aki nem szolgált rá. Ma hasonló tüneteket észlelhetsz magadon. Egy szavát sem hiszed senkinek. Eddig hiszékeny voltál, most átesel a ló túloldalára.

Bika

Kedves Bika! Megcsikordulnak a fogaskerekek, a gépezet gyorsabb fokozatra vált. Annyi mindent kell még elvégezni, és néha már arról esik szó, hogy jövőre mi lesz. Gondolkodásunknak az évek adnak keretet, de a tervek közönyösen átnyúlnak az éveken. Felfortyansz ezen. Miért kell a jövőről beszélni, amikor még a jelen elvásásait sem teljesítettük?

Ikrek

Kedves Ikrek! Az izomgyengeség ellenszere a kiadós és rendszeres testmozgás. Vegyél egy kerékpárt, ha még nincs, és pattanj nyeregbe! Azon kívül, hogy megmozgatod elpuhult tagjaidat, egészen más szemszögből fogod látni a világot, mint a kocsiból, vagy az autóbuszról. Kerüld azonban a nagy forgalmú utakat! Ma kimondottan nagy a balesetek veszélye.

Rák

Kedves Rák! Most valahogy semmi sem sikerül. Apróbb hibáid miatt is állandóan kritizálnak, ráadásul éppen azok, akiktől erre nem is számítottál. Otthon sem tisztelnek igazán, és ez most nem tesz jót önbecsülésednek. Pénzügyekben sem haszontalan most a körültekintés, mert rossz napok közelednek. Okosan teszed, ha ma otthon maradsz és bezárkózol.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Felbukkanhatnak a rég nem látott barátok. Élménybeszámolók végeláthatatlan sora vár rád, és a felpezsdült társasági élet kellemes bizsergéssel, izgalommal tölt el. Alig várod, hogy új kalandokba vesd magad, és azt sem tudod, hogy a számtalan meghívásból melyiket fogadod még el. Szinte zavarba ejtő, hányan keresik ma kegyeidet.

Szűz

Kedves Szűz! Képtelen vagy bármilyen eredmény felmutatására, hiába koncentrálsz feszülten a munkádra. Szünet nélkül teszed a dolgodat. Valahogy átsiklasz a lényegen, így nem veszed észre azokat a momentumokat, melyek segíthetnének a látványosabb munkavégzésben. Így jobb is, ha más elfoglaltság után nézel. Ajánlott egy szépségszalon meglátogatása.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kicsit korai még ez az őszies idő, de esernyő nélkül semmiképpen se indulj útnak! Hangulatod is tükrözi az időváltozást: hol kisüt, hol beborul. Környezetednek éppen elég a hőmérséklet ingadozással megbirkóznia, miért kell még téged is elviselniük? Nem okos lépés, ha egyszer igent mondasz, majd percekkel később megváltoztatod azt.

Skorpió

Kedves Skorpió! Alapjában véve kellemes napnak nézel elébe, sok tervvel és vággyal. A derűs hangulatot azonban néha apró, de annál kellemetlenebb események zavarhatják meg. Teljesen nem tudják elvenni a kedvedet a munkától, de ahhoz mindenesetre elegendőek, hogy megrontsák a kettőtök között meglévő harmóniát. Ne keveredj ma kilátástalan vitába.

Nyilas

Kedves Nyilas! Áldhatod a szerencsédet és a jó sorsot, hogy ilyen napod van. Ma régen várt dolgok válhatnak valóra, regényes, de legalább különös körülmények között. Munkádban, hivatásodban újszerű lehetőségek csillannak fel, meglepő ajánlatokat kaphatsz. Szerelmi téren egy közelmúltbeli megismerkedés, találkozás szolgálhat váratlan újdonsággal.

Bak

Kedves Bak! Jó, ha már reggel mondogatod magadnak, hogy ma nem történhet olyan dolog, aminek ne lenne valamilyen megoldása. Mert sajnos történni fog. Megoldása is lesz, de a kimenetele egyedül csak rajtad múlik. Nézeteltérés támadhat családi, munkahelyi viszonylatban, esetleg összetűzésre kerül sor azokkal, akiket magad mellett foglalkoztatsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Teljes csend mindenütt. No nem vihar előtti, baljóslatú. Még csak nem is ütközet utáni, halotti, hanem amolyan szürke, egyhangú, unalmas csend és mozdulatlanság. Gyorsan hagyd is el munkahelyednek álmosan ringatózó hajóját, és evezz új vizekre. Például uszodába. Hátha egy váratlan kaland érzelmi hullámverésétől kissé felfrissülsz.

Halak

Kedves Halak! Noha alkalmazkodási képességed nem tartozik kimondottan gyenge oldalaid közé, most mégsem vagy elégedett magaddal. Hiszen keserűen állapítod meg, hogy a legkisebb okod sincs az önelégültségre. Talán ha még buzgóbb igyekezetet tanúsítanál e téren… De vajon miért vagy annyira letaglózva? Máris kifulladtál? Semmiképpen ne add fel!

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Alakítsd az otthonodat a Feng Shui segítségével - Így találod meg igaz szerelmet

Alakítsd az otthonodat a Feng Shui segítségével - Így találod meg igaz szerelmet

Nem elég a vágy egy boldog, harmonikus párkapcsolat megélésére, tenni is kell érte. Szerencsére az ősi kínai térrendezési technika, a Feng Shui nagy segítséget nyújt ebben. Nézzük, mit tehetünk az igaz szerelem megtalálása érdekében.

Tovább »
Szabó Zsófi nem érzi, hogy sokat változott az elmúlt egy évben

Szabó Zsófi nem érzi, hogy sokat változott az elmúlt egy évben

„Sokan azt gondolják, hogy az elmúlt hónapokban átértékeltem az életemet, és olyan új szokásokat vettem fel vagy olyan új életformát alakítottam ki magamnak, amely nagyban különbözik a régitől, pedig ez nem igaz” – mondja Szabó Zsófi, akivel norvégiai útja után beszélgettünk.

Tovább »
Állati nevek - Mit árulnak el a gazdiról?

Állati nevek - Mit árulnak el a gazdiról?

Az állattartás az esetek többségében a névadással kezdődik, Ez is egy kreatív feladat lenne, amit sokan sokféleképpen értelmeznek. Na de mi köze valójában a gazdinak az általa kiválasztott névhez?

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Mária Kata Judit Katalin Szilvia Zsolt 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef István Lajos 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép