2015. szeptember 02. - Rebeka, Dorina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. szeptember 02. - Rebeka, Dorina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2015. szeptember 02.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Úgy érezheted, ma a hegyeket is képes lennél megmozgatni! Használd ki az alkalmat és vidd végig az eddig nehéznek tűnt feladatokat! Egészségi állapotod remek, ettől még energikusabbnak érezheted magad. Légy nyitott az új eseményekre!

Bika

Kedves Bika! Hangulatod megfelelő, minden helyzetben érzed, hogyan kell reagálnod. Jó a kedved és ez könnyen ráragad barátaidra is. A mai nap különösen alkalmas arra, hogy megpuhítsd feletteseidet, vagy eddig ki nem mondott, elfojtott gondolataidat kifejezésre juttasd.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ma nem okoz nehézséget számodra, hogy teljesítsd kötelességeidet. Szinte mindent a rutinod segítségével fogsz megoldani, és végre rádöbbensz saját képességeidre és értékeidre. Ez meg is látszik rajtad és munkatársaid megbecsülését is sikerül kivívnod.

Rák

Kedves Rák! Akarod, vagy sem, történhetnek veled olyan események, amik akár örökre befolyásolhatják életed további lefolyását. Ez a jelentőségteljes esemény lehet pozitív, vagy negatív hatású is. Kénytelen leszel elfogadni, mert nem tudsz hatással lenni erre.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Elméd ma kiemelkedően teljesít. Képes leszel mindenkivel megtalálni a közös hangot. Használd fel a mai napot arra, hogy rendezetlen viszonyokat megoldj, és régóta halogatott ígéreteidnek eleget tegyél.

Szűz

Kedves Szűz! Kimerültnek érezheted magad. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is rád törhet az üresség érzése. Ennek legjobb gyógymódja, ha keresed olyan emberek társaságát, akik megértenek, és akikkel mindent meg tudsz beszélni. Ma képes leszel kitárni elfojtott érzelmeidet.

Mérleg

Kedves Mérleg! Magad sem tudod miért, de kissé feszült vagy, kötekedő és mindent magadnak akarsz. A külvilágra alig-alig tudsz koncentrálni, csak az lebeg a szemed előtt, hogy saját kényelmed meglegyen. Vigyázz, ha nem tudod magad visszafogni, elveszíthetsz pár fontos kapcsolatot.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kitűnő állapotban vagy, és remek az ellenálló képességed. Pontosan tudod, mit akarsz és igyekszel rövid úton el is érni céljaidat. Egy dologra azonban vigyáznod kell. Ha túl nagy nyomás alatt állsz, próbálj meg pihenni, és ne hajszold túl magad!

Nyilas

Kedves Nyilas! Mindent összevetve, jó időszak előtt állsz. Sokat fogsz most fejlődni, hiszen rengeteg tapasztalatot gyűjtesz. Korábbi kedvtelenségednek vége, és nagy lendülettel veted bele magad az új kihívásokba.

Bak

Kedves Bak! Sajnos, muszáj erőteljesen koncentrálnod, és minden igyekezetedet bevetni, hogy megfelelően alakítsd az ügyeidet. Munkahelyeden előfordulhat, hogy hibázol, vagy rossz döntést hozol, esetleg olyan vélemény mellett tartasz ki, amit később nagyon meg fogsz bánni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Jelentősen megváltozik a szerelmi életed ezekben a napokban. Szerencsére pozitívan fognak alakítani a kapcsolatodon ezek a változások. Ha még egyedülálló vagy, a napokban találkozhatsz valakivel, akire már régóta vártál.

Halak

Kedves Halak! Most különösen oda kell figyelned az emberek esetleges mögöttes szándékaira. Előfordulhat, hogy vakon bízol valakiben, aki folyamatosan félrevezet, vagy félre fog vezetni. Mindenesetre valakinek a környezetedben az a célja, hogy kihasználjon téged.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Eleonore Zugun - Aki bizonyítottan a telekinézis birtokában volt

Eleonore Zugun - Aki bizonyítottan a telekinézis birtokában volt

Biztos sok kedves olvasó is vágyott már arra, milyen jó is lenne, ha gondolatai által tárgyakat mozgathatna vagy tüntethetne el. Bizony nagy hatalom és felelősség egy ilyen képesség és kitudja hányan élnénk vele vissza. Ellenben élt egy lány az 1900-as években, akinek valóban meg is adatott ez az adomány. És nem mindig volt elragadatva tőle…

Tovább »
A legjobb kutyás-macskás műsorok, amikből megtanulhatunk bánni kedvenceinkkel  - szerintünk

A legjobb kutyás-macskás műsorok, amikből megtanulhatunk bánni kedvenceinkkel - szerintünk

Időnként problémás, agresszív, nehézkes, szófogadatlan a kutyád vagy a cicád? Vagy csak szeretnél tudatos gazdi lenni és megtanulni bánni vele? Érdekel az egyed fejlődésük, hogy miért olyanok, amilyenek? Csapj le programajánlónkra, amelyekben olyan műsorokról olvashatsz, amelyben konkrét kiképzést arról, hogyan bánj az állatoddal!

Tovább »
Hogyan veszed az akadályokat? - Horoszkópod elárulja

Hogyan veszed az akadályokat? - Horoszkópod elárulja

Az élet tele van gondokkal, ez sajnos mindannyiunk számára nyilvánvaló. Ám törekedni kell a megoldásra, ebben segít a horoszkópod! Nemcsak magadról kapsz képet, hanem a gondokhoz való hozzáállásodról is.

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép