2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2018. január 24.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Hullámzóan telik el ez a nap, ráadásul a csillagok meggondolatlan döntésekre késztetnek. Tartsd nyitva a szemedet a közlekedésben, óvakodj a könnyelmű kalandoktól. Estére szerencsére már tettre kész és kiegyensúlyozott leszel.

Bika

Kedves Bika! Végre kiderül az ég a fejed felett. Pozitív változás várható ma. A társaság középpontjában állsz, és vonzerőd a csillagok hatására félelmetesen megnövekszik. Nem igazán tudnak neked ellenállni. Flörtjeid sikeresek lesznek.

Ikrek

Kedves Ikrek! Szakmai téren és a magánéletedben sajnos egy kis homok kerül ma a gépezetbe. De szerencsére tetterős vagy, és fizikailag majd kicsattansz az egészségtől. Ezért könnyedén le tudod győzni az eléd tornyosuló nehézségeket.

Rák

Kedves Rák! Egy kis pihenést megengedhetnél már magadnak. Kiváló kapcsolataidnak köszönhetően elegánsan intézed ügyeidet. Sok humorral és kedvességgel húzod ki magad a bonyodalmakból, aligha tudnak ellenállni neked. Sikeres nap várható.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ezen a napon derűs az égbolt a fejed felett. Ismét rákapcsolhatsz. Érzelmi területen sok öröm vár rád: a csillagok jó hangulatról gondoskodnak, te állsz a középpontban. Néhány esetben forró kibékülés is várható ma.

Szűz

Kedves Szűz! Kedvezőtlen nap várható. Félreértések és késedelmek adódhatnak. Fokozott elővigyázatosság szükséges, mert igen nagy csapda fenyeget. Az augusztusban születettek egy meglepő fordulattal számoljanak, ami nem jön jól nekik.

Mérleg

Kedves Mérleg! Dinamikus vagy, és bevetésre készen állsz. A csillagok ma hatalmas teljesítményekre ösztönöznek, kreativitásod szárnyal. Szakmailag különösen produktív vagy, a karriered kedvezően alakul. Kívánságaid sorra teljesülnek.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma valahogy képtelen vagy visszafogni magad: a csillagok hatására sok felesleges energia halmozódik fel benned. Vállalkozó kedvednek köszönhetően szerencsére az eléd tornyosuló akadályokat is hatásosan küzdöd le.

Nyilas

Kedves Nyilas! A december 15. előtt született Nyilasok optimális kozmikus befolyásra számíthatnak ma: egy meglepő fordulat nagyon pozitív hatást fejthet ki karrierjükre, óriási lehetőséget tartogat. Ne habozz, ragadd meg az alkalmat.

Bak

Kedves Bak! A nap folyamán egyszerűen képtelen vagy türtőztetni magad, és szép sikert tudhatsz magad mögött. Vállalkozó kedvednek köszönhetően némi előnyre teszel szert. Lényegében ura vagy a helyzetnek. Azért egy picit fogd vissza magad.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nyugodt napnak nézel elébe. A csillagok állása csaknem semleges. Csupán a Szaturnusz hatására várható cseppnyi borongós hatás. Ez apró félreértéseket okoz partnerkapcsolatodban, de szerencsére a viharok hamar elülnek.

Halak

Kedves Halak! Ragyogó fizikai kondícióban vagy, nagy léptekkel haladsz céljaidnak megvalósítása felé. Szakmailag is a legjobban mennek a dolgok, egy sor sikert könyvelhetsz el magadnak. A férfiak a szemed villanására is reagálnak.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 egészséges, de mégis tápláló reggeli turmix - Télen sem rakódnak rád a kilók

5 egészséges, de mégis tápláló reggeli turmix - Télen sem rakódnak rád a kilók

A reggeli étkezés a nap legfontosabb része, sokan mégis kihagyják, mert úgy érzik, még nem tudnának enni. Ha te is elhagytad eddig a nap első étkezését, próbáld ki reggelire a gyümölcsös turmixokat!

Tovább »
Ezen kattog az egész internet! - Te megtalálod a kutyát a képen?

Ezen kattog az egész internet! - Te megtalálod a kutyát a képen?

Ez egy sydney-i konyha képe, amit egy hétköznapi személy készített. Hiszed vagy sem, de a képen van egy kutya is. Az emberek nem akarták elhinni és nem vicc, a legjobb képességekkel bíró vállalkozó szellemű lelkeket is megtréfálta. Nem is csoda, mert az ember nézi, nézi és látszólag semmi. De megnyugtatlak, ott van a kutya. Úgyhogy látnod kell ezt a valóság szülte talányt!

Tovább »
Fedezd fel magadról a teljes igazságot - Segítenek az állati kártyák

Fedezd fel magadról a teljes igazságot - Segítenek az állati kártyák

Az alábbiakban találsz négy állati kártyalapot. Nézd végig figyelmesen, és döntsd el melyik az, amelyik leginkább megfog. Ha hiszed, ha nem, minden állat egyfajta személyiséget képvisel. Lélegezz mélyeket, és gondold át, melyik kártyalap az, amelyik igazán megragad!

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép