HIRDETÉS
2014. október 23. - Gyöngyi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. október 23. - Gyöngyi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2014. október 23.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Szomjazod a sikert, mindennél jobban vágysz arra, hogy kitűnj a többiek közül. Ma ez a kívánságod teljesül. Karriered felfelé ível, már ismét magabiztosan képviseled érdekeidet. Kicsit talán lehetnél szerényebb is. Így elkerülhetnéd, hogy környezeted „felfuvalkodott” jelzővel illessen. Légy előrelátó!

Bika

Kedves Bika! Hirtelen annyi jobbnál jobb ötleted támad, hogy alig vagy képes lejegyezni, néhány sorban rögzíteni őket. Még le sem írtad az egyik ötletedet, máris papírra tolakodna a következő. Még az is előfordulhat, hogy cégtulajdonosként nagy cégeket is térdre kényszerítesz kitartó és szorgalmas munkáddal.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ne csodálkozz azon, ha fejfájással ébredsz, egésznap nyomott a hangulatod! Egészség szempontjából mélyponton vagy, ami nem feltétlenül jelent betegséget, legfeljebb gyengélkedést. Változtass az életritmusodon, kapcsolj takarékra, és így minden következmény nélkül átvészelheted az időszakot!

Rák

Kedves Rák! Kicsit jobban érzed magad, mint az utóbbi időben, de ez még nem minden. Pillanatnyi fellendülés csak, holnaptól nem biztos, hogy folytatódik. Nem tudod ilyen könnyen túltenni magad bizonyos problémákon. Csinálj valami hasznosat, nem ártana, ha lakásodban is körülnéznél. Légy körültekintő!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Felvillanyoz egy új kaland reménye, a kiválasztott lény varázsának bűvöletében élsz. Az Oroszlán mindig szívesen adja át magát ennek az érzésnek, de a változatosság csak addig gyönyörködteti, amíg nem jár felelősséggel, és nem kockáztatja meglévő kapcsolatát, házasságát. Mérlegelj tehát!

Szűz

Kedves Szűz! Igaz, hogy nem történik semmi, ami különösebben felkelthetné érdeklődésedet, de az a közöny, mellyel ma szemléled a világot, semmivel sem magyarázható. Feltétlenül kerüld a társaságot, különben személyes sértésnek veszik ezt a visszautasító magatartást. És ha végképp nem tudsz változtatni, sétálj egyet!

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem lenne túl nagy baj, ha pihenéssel töltenéd ezt a 2 napot, hogy ezzel is meghosszabbítsd a hétvégét. Szükséged van a pihenésre, a kikapcsolódásra, és a mostanában egyikben sem volt részed. Állandó zaklatásoknak vagy kitéve és egyébként is rengeteg a dolgod. Ha otthon maradsz, próbálj meg lazítani!

Skorpió

Kedves Skorpió! Igaz, a remények már csak a pislákolnak, de mégis láthatók. Ha csak 1 százalék esélye van annak, hogy fel tudod éleszteni, életre tudod kelteni, máris nyert ügyed van. A zászló ugyan most másnak áll, de a meccs nincs végleg lefutva, az utolsó pillanatig hajtanod kell. Ennek később hasznát fogod venni.

Nyilas

Kedves Nyilas! Jó taktika volt, hogy beavattad partneredet a gondjaidba. Így sokkal megértőbben viselkedik veled, így az is tapasztalhatod, milyen jó tanácsai vannak. Érdemes megfontolnod szavait. Társtalan Nyilasok vegyék észre, hogy akire oly régen számíthatnak a bajban, nem csak barátságra vágynak, hanem szerelemre is.

Bak

Kedves Bak! Egy apró figyelmességet képes vagy mindennél többre becsülni. Legszívesebben begubódznál otthonodba, oly jól érzed magad családod körében. Közös döntéseteknek nagy lesz a visszhangja. Példaként fogják emlegetni, azonban ne ragadj le egy elképzelés mellett! Fontos, hogy időben cselekedj!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Minden csendes, nyugodt, talán még kissé unalmas is. Az eső egyhangúan kopog az ereszen, ettől még el is alszol. Ezért késve kezded a mai napot, viszont nem vesztesz vele semmit. Egésznap nem történik semmi, minden esetre jelen vagy. Este korán feküdj le, és olvass egy izgalmas könyvet!

Halak

Kedves Halak! Ma ne változtass semmin, ne bocsátkozz érzelmi kalandba, ne fogadj el vacsorameghívást, és semmiképp ne indulj hosszabb útra! Kerüld haragosaidat, így megóvhatod magad egy kirobbanó veszekedéstől. Ez a nap sajnos nem a te napod. Jobban teszed, ha korán otthonodba vonulsz és veszel egy forró fürdőt.

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Novemberi csillagüzenet

Novemberi csillagüzenet

A bolygók mindennel kapcsolatban vannak, így nem csodálkozhatunk rajta, hogy a sikerhez, boldogsághoz vezető út kalauza a csillagok állásának tanulmányozása a horoszkópunkban. Nézzük, mi vár ránk november hónapban, és mit tehetünk annak érdekében, hogy szebbé, teljesebbé varázsoljuk életünket. Ne feledd: a csillagok sohasem hazudnak.

Tovább »
Csütörtöki csillagjóslat

Csütörtöki csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

Tovább »
Üzen a szellemvilág - Ouija-tábla

Üzen a szellemvilág - Ouija-tábla

Hívják beszélő táblának vagy szellemtáblának, néhány helyen boszorkánytábla a neve. Angolszász elnevezése a quija vagy ouija. Arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk a szellemekkel, vagy megjósoljuk segítségével a jövőt. A Ouija-tábla igen izgalmas tapasztalatokat nyújthat. Egyesek szerint kapu egy másik világba, és óva intenek a használatától.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Mária Kata Judit Katalin Szilvia Zsolt 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép