2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2018. augusztus 19.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Semmin sem kell törni a fejed, minden magától megoldódik. Normális körülmények között ez idegesítene, mert szereted irányítani a dolgokat és a környezetedet. Ma hagyd, hogy a dolgok és szeretteid irányítsanak, és a hozzájuk való alkalmazkodás most nem lesz elviselhetetlen. Élvezd, hogy gondoskodnak rólad. Most erre van szükséged.

Bika

Kedves Bika! Remek ötleteid vannak – legalábbis úgy hiszed -, és azonnal meg is valósítanád őket. No nem egyedül, ma mindenhez társak kellenek. Vagy tán csak nézők? Egyszóval: egyedül nem megy. De nem vagy egyedül. Hallgasd meg a többieket, hadd formálódjék egy-két részlet úgy, ahogyan ők akarják. Meg aztán a jó tanácsok sem jönnek rosszul.

Ikrek

Kedves Ikrek! Figyelem! Az Ikrekben ugrásszerűen nő a szerelemre való hajlandóság. Nem mintha ez veszélyes volna rájuk nézve, de azért semmiképpen sem árt, ha nem éri őket felkészületlenül az az érzés, amely még így is letaglózó erejű lesz. Védekezésnek nincs értelme, úgyis teljesen hatástalan lenne. Hagyd hát, hogy sodorjon magával az ár.

Rák

Kedves Rák! Ma kissé bágyadtabb vagy, mint szoktál, de nem baj. Jó alkalom a tegnapi beszélgetések értelmezésére. Hangulatod álmodozó, talán ábrándokat is kergetsz. Elhatározod, hogy kézbe veszed jövődet. Nem bízol semmit a véletlenre! Ez persze nagyon szép döntés, de egyáltalán nem biztos, hogy hosszú távon be tudod tartani a fogadalmadat.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Lassanként már te sem igazodsz el saját érzelmeiden. Nem tudod eldönteni, hogy szívedre vagy eszedre hallgass-e. Az Oroszlán minduntalan belesétál saját csapdájába, és tehetetlenül vergődik ahelyett, hogy megpróbálna ügyesen kimászni belőle. Ne bízd hát a döntést az időre, mert könnyen előfordulhat, hogy elégedetlen leszel.

Szűz

Kedves Szűz! Reggel még csendesen, hét végi hangulatban indul a nap, délre azonban úgy felpörög, hogy az események egymásutánja összezavar. Szerencsés fordulat következtében estére ismét elcsitulnak a kedélyek, így pihenéssel, olvasással, tévézéssel töltheted el a nap utolsó óráit. Egy biztos, rendkívül fáradtnak és zaklatottnak érzed magad.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ha azt hiszed, hogy füllentéssel letudhatod az ügyet, tévedsz. A probléma attól még megmarad, hogy nem beszélünk róla, és szőnyeg alá söpörjük. Mivel ebben az esetben már levizsgáztál, próbáld egy másik ügy kapcsán bizonyítani képességedet. Nem hogy dicséretet ne várj, de örülhetsz, ha nem iszod meg a levét „nemtörődömségednek”.

Skorpió

Kedves Skorpió! Tartozol annyival Neki, hogy gondolkodás nélkül feláldozod szabadidődet. Nagyon rá van szorulva a segítségedre, és ha nem lennél, biztosan egyedül maradna problémáival. Amilyen törékeny idegzetű, még valami bolondságot csinál! Ne nézd az órádat, szenteld Neki a teljes napot, ezzel tán kibillentheted a kellemetlen helyzetből.

Nyilas

Kedves Nyilas! Őszinteségedre ma nagy szükség lehet. Párod rájöhet olyan dolgokra, melyekről nem beszéltél, melyeket szerettél volna elhallgatni. Védekezésül választhatod a hallgatást vagy a tagadást, esetleg a támadás taktikáját. Te is érzed azonban, hogy jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba, és megnyugtatóan lezárni a régen húzódó ügyet.

Bak

Kedves Bak! Reménykedj, hogy másokat is rávehetsz az indulat nélküli tárgyalásokra. Vonatkozhat ez családtagjaidra, akikkel anyagi, nevelési problémákat kell megbeszélni, barátaidra, akikkel szívesen lépnél üzleti kapcsolatba, de hivatali, szakmabéli kollégáidra is, akikkel érdemes lenne egy kis egyeztetés. Kedvező lenne a tapasztalatcsere.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Napok óta nem voltál ily nyugodt, kiegyensúlyozott és másokra figyelő. Hamarosan fel is tűnik, hogy famíliádnak ifjabb tagjai milyen lógó orral járnak- kelnek. Nem kell hosszasan kutakodnod, azonnal rájössz a mély bú okára: közeledik az iskolakezdés, lassan elszáll a szünidő, jönnek a kréta szagú, dolgozatírós hétköznapok.

Halak

Kedves Halak! Elhatározod, hogy ma maximálisan odaadó leszel. Feltétel nélkül, és ráadásul mindenedet feláldozod. Sőt, elsősorban saját magadat. Jutalmad oltári nagy öröm és testi-lelki megnyugvás lesz, továbbá hihetetlen megelégedettség tölt el. Főleg azért, hogy mindezt megoszthatod azzal, akit a legjobban szeretsz… Áldásos nap ez a mai.

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

Tovább »
Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Ez a gazda nem találja a feleségét, és nagyon zavarban van. De biztosan ott van. Talán te vagy az, aki megteheti, hogy segít a szerencsétlen embernek. Ám jobb, ha tudod, hogy ez egy cseles feladvány!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép