2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2018. február 22.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Bármilyen helyzetbe könnyen beilleszkedsz, ma mégis nehezen találod a helyed. Halálosan unod munkatársaidat. Semmi kedved rossz vicceken nevetni vagy kiértékelni a tv műsort. Szeretnél beszélgetni valakivel valamiről, de a szokásos napi szócséplés idegesít. Türtőztesd magad és alkalmazkodj!

Bika

Kedves Bika! Remek ötleteid vannak – legalábbis úgy hiszed -, és azonnal megvalósítanád őket. No nem egyedül, ma mindenhez társak kellenek neked. Vagy talán csak nézők? Egyszóval: „Egyedül nem megy!” Nem is vagy egyedül. Hallgasd meg a többieket, hadd formálódjék egy-két részlet úgy, ahogy ők akarják.

Ikrek

Kedves Ikrek! Attól, hogy otthon töltöd a délutánt, még jól is érezheted magad. Olvasással, beszélgetéssel, hosszú sétákkal kellemesen telik az idő. Sajnos meglehetős esély van arra, hogy a meghitt családi együttlétet megzavarja valamilyen kellemetlen esemény, talán egy nemkívánatos rokon látogatása.

Rák

Kedves Rák! Üzleti ügyeidben sikerre számíthatsz, valamiképpen ma sokkal könnyedebb vagy, mint általában. A tavasz első hullámai már érződnek a levegőben, kezded megszokni a téli szomorkásságot felváltó lazaságot. Azért ne engedd el magad, legalábbis a munkahelyeden. Nehogy egyesek ellened fordítsák.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Elsősorban önmagaddal kell jóban lenned ahhoz, hogy másokat is szeretni tudj. A kiegyensúlyozott ember könnyebben beleképzeli magát a másik helyébe. Ha megteszi, ritkán ítél elhamarkodottan, vagy igazságtalanul. Te is békében élhetsz környezeteddel, hisz rendelkezel ezzel a képességgel.

Szűz

Kedves Szűz! A különleges hangulatú hétköznapok mindig jó indokként szolgálnak a munka elodázására. Ne feledd azonban, hogy hamarosan lejárnak a határidők, ezért egyetlen napot sem fecsérelhetsz el. Az esti összejövetelre persze menj el, csak előbb legyél túl a napi kötelező feladataidon.

Mérleg

Kedves Mérleg! Jó érzéssel tölt el, hogy megy minden a maga rendje és módja szerint, anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket kellene tenned. Ne élj vissza ezzel, ne engedj le, mint egy léggömb. Ilyenkor lehet kimagasló eredményeket elérni a szokott tempó mellett. Este különös programban lehet részed.

Skorpió

Kedves Skorpió! Munkakedved egész nap töretlen lehet, ha kisebb-nagyobb nehézségek miatt nem veszíted el a kedvedet és türelmedet. Előbb-utóbb úgyis nyilvánvalóvá válik, hogy igazad volt. Szerelmi téren se csüggedj, aminek fontosságot tulajdonítottál, arról hamar kiderülhet, hogy nincs nagy jelentősége.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma sajnos kicsit leeresztve kezded a napot. Lassan pörögsz fel, de aztán egész nap tartod a szokásos „fordulatszámot”. Kiválóbbnál kiválóbb ötleteid támadnak, érdemes lenne némelyiket meg is valósítani. Egyedül álló Nyilasra rámosolyoghat a szerencse egy jóképű, kedves személy szerepében.

Bak

Kedves Bak! Inkább magánéleti, mintsem szakmai szempontból fontos a mai nap. Az elmúlt napokban nem lógott a nyelved a sok munkától. Használd ki és fel az időt arra, hogy helyre rakosgatsz mindent, amit máskor időhiány miatt nem engedhetsz meg magadnak. Ne feledd: a figyelem ma nagyon fontos.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Bizonytalan, egyensúlyát vesztett vagy, és már szeretnél a bűvös körön kívül lenni. A feszültség a nap folyamán oldódni látszik. Minden gördül a maga kíméletlen rendje-módja szerint. Magadhoz sem térsz, és máris vége a napnak. Este lazíts, végy egy forró, nyugtató fürdőt, és irány az ágy!

Halak

Kedves Halak! Ez a te napod! Ma minden sikerül. Munkádat siker koronázza. Ez nem véletlen, hiszen határtalan odaadásod e téren is megnyilvánul. Munkatársaid közül többen állítják, hogy túlzásba is viszed. Ne törődj velük, hiszen te csak megbízható és lelkiismeretes vagy. Azért ne hagyd magad kihasználni.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

A Caprese saláta egy egyszerű olasz étel, mely szeletelt mozzarellából, paradicsomból, friss bazsalikomból készíthető el, kevés sóval és olívaolajjal fűszerezve. Nagyon egyszerű és ízletes – mi akár minden nap képesek lennénk megenni.

Tovább »
10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

A kezdő édesanyák többsége takarót, plüss figurákat tesz a kiságyba, a baba mellé, és nem is gondolnák, hogy ez mennyire veszélyes lehet. A friss anyukáknak bizony meg kell hozniuk bizonyos óvintézkedéseket az újszülött érdekében, ezért összeszedtük a 10+1 legfontosabbat, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül!

Tovább »
Melyik a kozmikus színed, mely energiával tölt fel? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik a kozmikus színed, mely energiával tölt fel? - Megmondja a csillagjegyed

A védikus asztrológiában a drágakövek, színek, mantrák, istenségek és rituálék mind-mind nagyon fontosak és nagy jelentőséggel bírnak. Ám tapasztaltad már azt, hogy egyes színekhez szinte megmagyarázhatatlanul vonzódsz? Az asztrológia szerint minden bolygóhoz tartozik egy-egy szín, mely nagymértékben befolyásolja a hangulatodat, és feltölt energiával.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép