2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2018. március 22.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Valami történt az életedben, ami büszkeséggel tölt el. Oszd meg örömödet barátaiddal, szeretteiddel is, hiszen éppen arra vágysz, hogy egy kicsit megfürödj az elismerésben. Tégy meg mindent, hogy az ünneplés hangulatos legyen. Akár bonts pezsgőt, de egy gyertyafényes vacsora is belefér.

Bika

Kedves Bika! Próbálod elűzni a makacsul vissza-visszatérő komor gondolataidat. Mindhiába. Aztán már ez sem zavar, nem érdekel semmi: a jó nem villanyoz fel, a rossz nem szegi kedvedet. Remény veszítve téblábolsz. Vegyél erőt magadon, és nézz utána, hol van a környéken lehetőség egy kis testmozgásra!

Ikrek

Kedves Ikrek! Még egy rossz hír sem tud kizökkenteni nyugalmadból, pedig néhányan körülötted igencsak szeretnék elérni ezt. Ne is figyelj rájuk, mert még azt sem érdemlik meg. Azt viszont nem bánod meg, ha észreveszed azt a kedves szempárt, amelyik olyan kitartóan és csendes áhítattal tapad rád.

Rák

Kedves Rák! Új erőre kaptál a tegnapi beszélgetésből. Nem árt néha kitárulkozni! Mire valók a barátok, ha nem arra, hogy kiöntsd a szívedet, elmondd bánatodat. Ha nem is adnak használható tanácsot, az is valami, hogy beszélhettél gondjaidról. Közben neked is eszedbe juthatnak megváltó gondolatok.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma érhet némi kellemetlenség, de hát mikor nem? A lényeg, hogy ne szívd mellre. Inkább keresd meg az okát. A legtöbb Oroszlánnal az a baj, hogy oly kevésbé ismeri önmagát, miközben másokról mindent tudni vél. Ha önmagadnak felfeded hibáidat, tartsd titokban, de változtass rajtuk!

Szűz

Kedves Szűz! Gyanúba keveredsz egy ostoba história kapcsán. Bár kiderül, hogy ez ügyben vétlen vagy, mégis számos homályos pontra derül fény. Otthon képtelen leszel leplezni érzelmeidet, jobb, ha mindent bevallasz. Kellemetlen percekben lesz részed, de jobb, mintha véletlenül derülnének ki a dolgok.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem akad különösebb tennivalód, így néhány magánjellegű ügyed intézésére fordítod a napot. Először próbáld meg telefonon lerendezni dolgaidat, így megspórolhatsz néhány felesleges utat. Ha sikerült elintézned, gondolj arra, hogy mindjárt itt a hétvége, és kellően kipihenheted magad.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kényelmesen kinyújtóztathatod magad. Nincs olyan sürgős dolog, ami most arra kényszerítene, hogy feladd a pihenést, és a munkának szenteld az eljövendő hétvégét. Kirándulj, ússz, teniszezz, használd ki lehetőségeidet. Minden kikapcsolódást jelentő tevékenység a javadra szolgál most.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma sokszor adódik olyan helyzet, hogy egy hajszál választ el a baj megtörténtétől. Úgy látszik, őrangyalod most különös gonddal vigyáz rád. Talán az is az ő „műve”, hogy valaki olyannal hoz össze a sors, aki hatást gyakorol rád. A házasok most törhetik a fejüket, miképp cselekedjenek.

Bak

Kedves Bak! Semlegesnek ígérkezik a mai nap. A bolygók állása nem hoz világrengető változásokat. Ha bármibe belefogsz, senki sem ellenzi ugyan, de nem is segíti törekvéseidet. Épp ezért számíts arra, hogy elhúzódó lesz minden cselekedeted. Jó, ha eleve olyat teszel, aminek a lassú tempó a feltétele.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Munkádban minden a lehető legnagyobb rendben van. Igazán nem kell attól tartanod, hogy munka nélkül maradsz, pozíciód megingathatatlanul biztos. Nem állítható ugyanez kapcsolataidról. Ma kisebb összezördülésre számíthatsz. Első gondolatod azonban ne az egyszerű elutasítás legyen.

Halak

Kedves Halak! Újfent kétségek gyötörnek. Mint annyiszor, most is szerelmed hűségét illetően. Bármi áron bizonyosságot akarsz szerezni. De pontosan mire is? Sejtésekre, gyanúsítgatásokra nem építhetsz. Odáig csak nem süllyedsz, hogy kövesd, leskelődj. Miért tennéd ki magad ilyen kínos helyzeteknek?

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

Néha az arc többet árul el, mint szeretnénk, de ez valójában előny. Ha közelről szemléled az arcodat, könnyebben megérted az üzenetét, ugyanis tisztán megmutatja, ha szervezetedben egyensúlyhiány alakul ki, esetleg segít felfedni a bajt, mielőtt komolyabbá válna. Most megtudhatod, melyek a leggyakoribb arcbőrhibák, melyeknek eredete nem véletlen.

Tovább »
Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Egy valóságos zseninek tartod magad? Vagy ellenkezőleg? Akár igen, akár nem, érdemes letesztelni magadat ennek az 5 trükkös, de valójában igen egyszerű rejtvénynek a segítségével, mert még te is meglepődhetsz az eredményen és kiderülhet rólad, hogy zseni vagy, netán annak az ellenkezője és így legalább tudni fogod, van még mit tanulnod!

Tovább »
Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

A modern pogányságban sok szimbólum jelenik meg, amelyeket a különféle mágiákban és rituálékban is alkalmaznak. Az alábbi szimbólumok mindegyikéhez egy-egy adott elem kapcsolódik, és mindegyikük mély jelentéssel bír, emellett különleges energiákkal rendelkeznek. Melyik szimbólum fog meg leginkább?

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép