2016. május 30. - Janka, Zsanett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 30. - Janka, Zsanett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. május 30.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Készülj a legrosszabbra a munkában, szívügyekben, és minden másban. Azok a Kos jegyűek viszont, akik április 1. és 20. között születtek, mentesülnek az ártó bolygóhatások alól. Számukra kedvezően, vagy eseménytelenül alakul a nap, míg a többiek semmi jót nem találnak benne, csak bosszúságot.

Bika

Kedves Bika! Ne töprengj megoldhatatlannak látszó problémákon, mert ezzel csak idődet, erődet fecsérled. Inkább olyan feladatokra összpontosítsd figyelmedet, melyeket játszi könnyedséggel oldasz meg. Az így születő apró sikerélmények hozzásegítenek, hogy a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is könnyen vedd.

Ikrek

Kedves Ikrek! El sem hiszed, hogy ilyen nap is van, amikor semmi sem zavarja meg nyugalmadat, senki sem sért meg, és te sem bántasz meg senkit. Mindössze az árnyékolja be napodat, hogy egyre sűrűbben gondolsz a közelgő, de oly távoli szabadságra. Ne tagadd, ha volna rá lehetőség, csapot-papot itt hagynál.

Rák

Kedves Rák! A pihenés után igazán jól esik a nyári nyüzsgés munkahelyeden. Nem zavar a kellemes, cél nélküli fecsegés, legalább bekapcsolódsz te is munkahelyed vérkeringésébe. Mert valld be, nem igazán érdekel, kivel mi történik, ha az a valaki nem egy közeli barátod. Ennek ellenére mindig segítőkész vagy.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Lángra lobbantasz magad körül mindent. Már szanaszét hevernek a megperzselt áldozatok. Szenvedélyesen hajszolod az élvezeteket, tébolyultan szerelmes vagy a szerelembe. Minden utadba kerülő zsákmányban a nagy igazit véled felfedezni. Lehet, hogy ezen a napon meg is találod? Szentül hiszed…

Szűz

Kedves Szűz! Semmihez nincs kedved ebben a hőségben. Ne sajnáltasd magad, hiszen nem te vagy az egyetlen, akinek dolgoznia kell ezen a napon. És különben is, ha zuhogna az eső, az is baj lenne. Láss szépen munkához, bármennyire is nehezedre esik. Esetleg tegyél magad mellé egy hideg üdítőt, vagy jeges teát.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ha valaki nyíltan intéz hozzád egy kérdést, az a legkevesebb, hogy nyíltan válaszolj. Kerteléssel nem mész sokra, ez már többször bebizonyosodott. Az este a szerelemnek kedvez, de csak akkor, ha ezen a téren is őszinte leszel. Akkor is légy az, ha ezzel esetleg kicsit elszomorítod kedvesedet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Vágj jó képet a dolgokhoz, és próbálj meg izgalmas elfoglaltságot találni. Nehéz értelmes feladat nélkül kitölteni a napot. Nem baj, ha tévét nézel, ha egy műsor érdemesnek bizonyul arra, hogy bekapcsold a készüléket. Elképzelhető, hogy látogatód érkezik. Az hagyján, de még jó hírt is hoz.

Nyilas

Kedves Nyilas! E napot nem neked találták ki. Legszívesebben törölnéd a naptárból az összes hétfőt, csakhogy ha ez sikerülne, akkor a következőben az összes keddet kiradíroznád. Mivel erre nincs reális lehetőség, beletörődsz a sorsodba. Furcsa találkozásban lesz részed, ami hosszú ideig foglalkoztatni fog.

Bak

Kedves Bak! Egy olyan személlyel találkozol, akit valaha nagyon szerettél, és még most is kedves a számodra. A találkozás végképp átminősíti a kapcsolatot, de nem haszontalan. Olyan gondolatokat ültet el a fejedben, amelyekkel érdemes foglalkoznod a jövőben. Segítséget is remélhetsz, immár jó barátodtól.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az apró munkahelyi sikerek ma nem elégítenek ki. Észre sem veszed őket, vagy ha igen, hidegen hagynak. Nem tudsz felszabadulni a hétvége eseményeitől. Békétlen, kedvetlen vagy. Egy telefont azért mindenképpen megereszthetnél, és ha meggondoltad volna magad, akkor sem kell tartanod semmitől.

Halak

Kedves Halak! Jó hangulattal ajándékoz meg a Sors e napon. Hogy ajándék, az túlzás, hisz neked is részed van benne. Véget vetsz egy megsavanyodott kapcsolatnak, mely mindkét fél számára terhes már. Így nem kell olyan döntést hoznod, mellyel fájdalmat okozol. Elég, ha kimondod, amit már régen ki kellett volna.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Így buktasd le a hamis barátot! - Teszteld ezt a 4 dolgot!

Így buktasd le a hamis barátot! - Teszteld ezt a 4 dolgot!

Biztos te is tapasztaltad már: nem mindenki az, akinek látszik. Ebből szoktak a szomorú és fájdalmas csalódások lenni, meg a „bár észrevettem volna”. Hát tessék, segítünk abban, hogy megelőzhesd azt, hogy ezt újra ki keljen mondanod. Íme, 4 kis apróság, amivel le tudod tesztelni a barátodat, hogy kiderüljön, mennyire igazbarát!

Tovább »
Drágakő teszt -  Mit vársz az élettől, és mire számíthatsz a közeli jövőben?

Drágakő teszt - Mit vársz az élettől, és mire számíthatsz a közeli jövőben?

Ezt a pszichológiai tesztet egy görög pszichológuscsoport állította össze, akik különböző drágakövekkel illusztrálták az egyes karaktertípusokat. Minden karakter más-más személyiséget és üzenetet rejt, így semmi más dolgod nincs, mint kiválasztani azt a követ, amely elsőre elnyeri a tetszésedet.

Tovább »
4 fantasztikus vízmágia, ami csak a vízjegyűeknek sikerülhet a legjobban!

4 fantasztikus vízmágia, ami csak a vízjegyűeknek sikerülhet a legjobban!

De persze ez ne kedvetlenítsen el másokat, hiszen mindenkiben jelen vagy a négy elem, köztük a víz is. Ám annyi szent, ha alapvetően Rák, Skorpió vagy Halak a csillagjegyed, akkor te tudod a leghatásosabban elvégezni ezeket a mágiákat, mert te rendelkezel a víz tulajdonságaival. Érdemes kipróbálnod, az eredmény magáért fog beszélni!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

loading...

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép