2016. december 10. - Judit
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. december 10. - Judit
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. december 10.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Szívügyekben érdekes fejlemények várhatók. Kapcsolatok kezdődnek és végződnek, sorsok összeköttetnek és szétválasztatnak, de nagy fellángolásokat egyáltalán nem jeleznek a csillagok. Ez az időszak inkább az ismerkedésnek, az érzelmek megmérettetésének, a döntő elhatározásoknak kedvez.

Bika

Kedves Bika! Még rengeteg mindent kellene megvásárolnod, takarítanod is muszáj volna, nem is szólva a sütés-főzésről. De nem törődsz semmivel, vattaként vesz körül, lágyan simogatva az ünnep személyes és személyfeletti misztériuma. Az ellentéteket feloldó megértés – megigéz a betlehemi jászol varázsa.

Ikrek

Kedves Ikrek! Újabb szerencsés találkozás vár rád, amelytől inkább anyagi, mint erkölcsi hasznot remélhetsz. Karácsony előtt ez különösen jól jön, mert már meglehetősen nyomasztottak az ilyen természetű gondok. Pénzügyeid rendeződtek, ami igen jó hatással van hangulatodra, és még vásárolhatsz is.

Rák

Kedves Rák! Valahogy nem vagy felajzva a küszöbön álló ünneptől. Kicsit csalódottnak érzed magad, bár az igazi okot te sem tudod. A régi, meghitt családi karácsonyokra gondolsz, és elfog a vágyakozás, de aztán hamar rádöbbensz, semmi sincs már úgy, mint régen. Ne add át magad a rossz hangulatnak!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A reggeli ébredéskor akkorát bődülsz, hogy egész barlangod beremeg. Környezeted nem is sejti, hogy a szeretet szimfóniáját hallod, aminek ünnepére mindenki nagy odaadással készül, téged is beleértve. Csak a karácsonyfa beszerzéséről feledkeztél meg. Most belevetheted magad a király erdőségbe.

Szűz

Kedves Szűz! Ilyen még nem volt. Soha nem történt még meg veled, hogy az utolsó napok ilyen eseménytelenül, csöndesen zajlottak volna. Így lesz időd még egyszer átgondolni-nézni mindent, és ha valamit elfelejtettél volna, ma még beszerezheted. Végül egészen belelovalod magad, és már alig várod a szentestét.

Mérleg

Kedves Mérleg! Reggelre szent a béke. Közeledik, a szeretet ünnepe ezért nem tarthatsz haragot! Éppen ezért még egy békítő beszélgetésen részt kell venned, ugyanis néhány héttel ezelőtt összevesztél egyik barátoddal. Nem akarod ezt a terhet átvinni a jövő évre. Este gyermekeid kérnek tőled pénzt a hiányzó ajándékokra.

Skorpió

Kedves Skorpió! Reménytelenül szerencsétlen nap, még akkor is, ha néhány dolog sikerrel kecsegtet. Nincs kétséged afelől, hogy a balfogások mögött nemcsak saját lustaságod rejtőzik. Mint mindig, valaki most is a háttérből irányít és szövi hálóját. Ha beleesel ebbe, nincs menekvés, egy életre kiszolgáltatottja leszel.

Nyilas

Kedves Nyilas! Érzelmi csalódásaid szomorúsággal töltenek el, és ezért is hatványozott energiával veted magad a munkába. Könnyen lehet, hogy veszel magadnak egy értékesebb műszaki cikket, amire régóta vágytál, és ezzel teljesen helyre tudod billenteni az egyensúlyodat. Ne feledkezz meg az ajándékvásárlásról!

Bak

Kedves Bak! Kínos meglepetéseknek veheted elejét, ha leltárt csinálsz. Vendégekről, ajándékokról, tennivalókról. Ezek körébe tartoznak a munkahelyiek is. Nyitott és kellemes vagy környezeteddel szemben. Valamit megsejtenek ebből, de alaposabban kihasználhatnak. Nem esik nehezedre a segítségnyújtás.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Elfáradtál. Végül is minden megvan. Van már fa, egészen helyes, dió, mák, több szakasz kiéhezett kozáknak néhány hétre elegendő élelem, az ajándékok is megvannak, el is rejtetted őket a szokott helyre, úgyhogy mindenki tudja, hol vannak. És most, a konyhában ülve úgy érzed, itt is, ott is fáj.

Halak

Kedves Halak! Nagy segítségedre van a szerető gondoskodás, amivel családod körülvesz. Aggódó figyelmük egy percre sem teszi lehetővé, hogy magányosnak, elhagyottnak érezd magad, ezért aztán lelkiállapotod a szokásosnál gyorsabban rázódik helyre. Biztos jele ennek az ajkad körül megjelenő félénk mosoly.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, ami arra utal, hogy már nyakunkon a világvége

6 jel, ami arra utal, hogy már nyakunkon a világvége

Sokak szerint közeleg már az emberiség által ismert világ vége, amikor az ég lángokba borul, a társadalom pedig összeomlik, és óriási háborúk fognak túlélni a Földön. Ez a 6 jel utalt az utóbbi években leginkább arra, hogy a riasztó prófécia hamarosan tényleg valósággá válik.

Tovább »
5 ok, ami miatt nem tud tovább lépni egy szellem és itt marad

5 ok, ami miatt nem tud tovább lépni egy szellem és itt marad

Gondoltál már arra, vajon miért hemzsegnek sokszor itt köztünk a szellemek? Miért marad melletted egy rokonod? Miért kísértenek másokat? Miért gonoszkodnak az élőkkel? Megmondjuk mi az az 5 ok, ami miatt nem tud tovább lépni egy szellem és ennek okán itt ragadt, a két világ között!

Tovább »
Tengerpart-teszt - Milyen számodra a tökéletes kapcsolat, és mit keresel a szerelemben?

Tengerpart-teszt - Milyen számodra a tökéletes kapcsolat, és mit keresel a szerelemben?

A mítoszokban és az ősi vallásokban a tenger és az ég összefonódása a párokat szimbolizálja. Képzeld el, hogy egy luxusszállodában vagy, és kitekintesz a tengerre nyíló ablakon. Ahogy pihensz az ágyban, és kinézel, vajon melyik kép ragad meg az alábbi négyből? A választott kép az ideális kapcsolatot mutatja számodra két ember között, továbbá arra is rámutat, hogy mit keresel a szerelemben.

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép