2017. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2017. június 24.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! A feltörésre kapott dió kemény: döntened kell a jövődről. Magánéletedben is fordulóponthoz érkeztél. Ma kapsz, vagy adsz választ a családoddal vagy a partnereddel kapcsolatos lényegi kérdésekre. Kibúvó nincs. Akár rosszul, akár jól határozol, a következményekért vállalnod kell a felelősséget. Sokat vársz ettől a naptól.

Bika

Kedves Bika! Végre-valahára kifekhetsz a napra, és zavartalanul élvezheted, ahogy egész testedet átjárja a jóleső meleg. Légy azért óvatos, mert roppant ereje van a napnak. Használj olyan napolajat, vagy krémet, amelynek magas fényvédő hatása van. Csúfos kellemetlenségeknek veheted így elejét, a következményekről nem is beszélve.

Ikrek

Kedves Ikrek! Jó érzéked van ahhoz, hogy a már-már lényegtelennek tetsző helyzetekből is ügyesen kivágd magad, amivel még környezeted osztatlan bámulatát is kivívod. Mi volna, ha azzal váltanád ki csodálatukat, hogy milyen remekül ki tudod kerülni a csapdákat? Sok felesleges erőfeszítéstől és kellemetlenségtől kímélnéd meg magad.

Rák

Kedves Rák! Folytatódik a kaland, és egyelőre nagyon jól érzed magad benne. Új társad egész már, mint akiket eddig ismertél. Mintha nem is egy nyelvet beszélnétek. Ez persze tetszik neked egy ideig, de lehet, hogy később rá fogsz ébredni: nem igazán értitek meg egymást. Az is igaz, hogy úgy tartják: az ellentétek vonzzák egymást.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Még nyaralás közben is adódhat az Oroszlán számára olyan alkalom, hogy új ismeretséget köt, amelyet munkája során később hasznosíthat. Tökéletesen szélcsendes napra számíthatsz, legalábbis, ami az élet viharait illeti. A július 23. és augusztus 2. között születettek lelkét legfeljebb a szerelem korbácsolhatja fel.

Szűz

Kedves Szűz! Mindent, amit ma teszel, azt ösztöneid vezérlik, a józanész most nem kap helyet cselekedeteidben. Végül is élvezni fogod. Szerelmed meglepődik majd nyers természetességeden, de játéknak fogja fel, és kitűnően szórakoztok majd. Nem is hinné az ember, hogy néha ilyen apró változtatások mennyire átformálják a kapcsolatot.

Mérleg

Kedves Mérleg! A kelleténél jobban kirúgtál a hámból tegnap este. Maradj tovább ágyban, és igyál egy erős kávét! Ha ez sem segít, ki kell szellőztetned a fejed. Kedveseddel menjetek el egy közeli parkba, vagy valami vízpartra. Ez a kellemes környezet nemcsak jó hatással lesz rád, de újra megteremti a szerelemhez szükséges légkört.

Skorpió

Kedves Skorpió! Bár elő-előbukkannak még két esélyes fejlemények, nem reménytelen, hogy ezek végül is számodra kedvezően zárulnak majd. Ugyanakkor sajnos egyre több és súlyosabb nézeteltérés zavarja meg nyugalmadat. Szavaidat félreértik, mondataidba szándékodtól eltérő értelmet magyaráznak, és ezzel ellened hergelik a többieket.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha egész héten szorgalmasan dolgoztál, ma végre elnyered méltó jutalmadat. Pontosabban azt, hogy véglegesen bevesznek a csapatba, számítanak rád. A szabadságon lévő Nyilasoknak pedig igazán kellemes nyári örömökben lehet részük. De vigyázz, a jóból is megárthat a sok. Ne vidd túlzásba az éjszakázást! Pihenni is kell.

Bak

Kedves Bak! Ismerősöd, barátod ünneplésére készülsz. Vedd figyelembe ábrándozó, fantáziáló lényét, és annak megfelelően vásárolj ajándékot. Különös erőpróba vár rád a hét utolsó napjain. Élj sportszerűen! Feküdj le idejében, ne igyál alkoholt! A legújabb vizsgálódások szerint a szex jó hatással van a teljesítményre, ne hagyd ki!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Új élményekre, töltekezésre van szükséged. Nemcsak fáradt vagy, egyenesen kimerült. Kedved tán csak valamilyen elmélyült szellemi foglalatossághoz volna. Ne tartsd vissza magad! Mindenki számára az lesz a legjobb, ha visszahúzódsz a barlangodba, és morgós kedvedtől megkíméled távolról sem hibátlan embertársaidat.

Halak

Kedves Halak! Boldognak érzed magad, mégsem vagy elégedett. Többet akarsz, és még többet. Talán túlságosan sokat nélkülöztél? Vagy annyira telhetetlen vagy, hogy a világ összes boldogságodat magadnak akarod? Jusson eszedbe a kis gömböc története! Csak nem akarsz te is úgy járni? Arról nem beszélve, hogy akkor mi jut a többieknek?

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mit ünnepelünk ma? - 10 dolog, amit biztos nem tudtál a boszorkányos Szent Iván-éjről

Mit ünnepelünk ma? - 10 dolog, amit biztos nem tudtál a boszorkányos Szent Iván-éjről

Korábban a kelták, napjainkban pedig a hagyományőrzők és pogányok, de sokan mások is ünnepelni fognak ma. Tudjuk, hogy június 23-áról 24-ére virradó éjszaka a Szent Iván-éj, ami az év leghosszabb napja és egyben az egyik legmágikusabb mikor a boszorkányok és tündérek előbújnak, hogy dorbézoljanak. A mai nap végzett szerelmi varázslatok szinte garantált sikerrel járnak, ahogy a jövőbe is pofonegyszerűen nyerhetsz bepillantást! 

Tovább »
Nagymellekkel áldott meg Vénusz? - Ezt a 7 dolgot, igazán csak a nagymellű nők érthetik meg!

Nagymellekkel áldott meg Vénusz? - Ezt a 7 dolgot, igazán csak a nagymellű nők érthetik meg!

A nők irigyek és féltékenyek rád, a pasik meg le sem bírják venni a szemüket vagy éppen a kezüket róla. Mindenki azt hiszi neked milyen jó életed van, eszükbe sem jut, hogy mennyi nehézséged is származik abból, hogy Vénusz orbitálisan nagy tejcsárdákkal áldott meg. Ha nagymellű nő vagy, akkor ezt a 7 dolgot igazán érteni fogod!

Tovább »
Mennyire tiszteled és becsülöd önmagad? - Képes lélekelemző teszt!

Mennyire tiszteled és becsülöd önmagad? - Képes lélekelemző teszt!

Tisztában vagy azzal, hogyan viseltetsz önmagad iránt? Ugyanis csak akkor várhatsz másoktól tiszteletet és megbecsülést, ha önmagadnak is hajlandó vagy megadni mindezt. Ha nem vagy egészen biztos abban, hogy kellőképpen megbecsülöd-e önmagad, akkor ez a teszt most tükröt tart eléd! Felkészültél?

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép