2017. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2017. április 23.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Más élvezi a tavaszt, a kellemes hétvégét, te egyre görcsösebben tapadsz meg a mélyponton. Ha nincs komoly gondod, csinálsz magadnak. Ebben az állapotodban kíméletlenül önsanyargató vagy: a bolhát elefántnak nagyítod fel. Ha dicsérnek, az a baj, ha pedig rád ripakodnak, ettől borulsz ki.

Bika

Kedves Bika! Ma pihenni van kedved. Bár sokat aludtál, mást sem tennél naphosszat. Csak azon jár az eszed, hogy le kellene dőlni egy órácskára. Rengeteget dolgoztál az elmúlt hetekben, és most érzed csak igazán, mennyire elfáradtál.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egy váratlan beszélgetés rádöbbent, mennyire eltávolodtál családodtól. Nem tudod, mi foglalkoztatja őket, milyen problémákkal küzdenek, kitől kérnek segítséget, ha bajban vannak. Soha nincs késő helyrehozni a mulasztásokat. Ha már tisztában vagy vele, mit kell tenned, ne halogasd tovább!

Rák

Kedves Rák! Tegnap kissé elhúzódott az éjszaka, ezért ma ki akarod magad pihenni. Azonban mindenféle zaj kerget ki az ágyból. Ha lesz hozzá erőd, mihamarabb kelj fel, mert néha a sok lustálkodás a legfárasztóbb. Bizonyára te is ismered ezt az állapotot. Okosan oszd be idődet, és inkább korán feküdj le!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha úgy érzed, hogy összekuszáltad magánéleted szálait, ne próbáld haraggal kibogozni. Inkább légy óvatos és békülékeny. Néha játszadozás közben is sebeket ejtesz a másikon, és észre sem veszed. Ahogy azt sem, hogy hiú természeted folytán féltékenységi jelenetekre ragadtatod magad.

Szűz

Kedves Szűz! Ha szerencséd van, ezt a napot valahol a természetben töltheted, messze a nagyváros zajától. Kár is lenne a négy fal között tölteni ezt a csodálatos, tavaszi hétvégét. Ne hivatkozz a sok munkádra! Te sem gondolhatod komolyan, hogy ilyen szép időben inkább otthon maradsz a számítógép előtt.

Mérleg

Kedves Mérleg! Akik a közeledben élnek, nem árt, ha kötélből vannak az idegei. Kedélyállapotod óránként változik, ötleteid lefárasztják szeretteidet. Nehéz lesz elviselni téged, de aki kibírja egész estig, az inkább szórakozik, mint bosszankodik hangulatváltozásaidon. Ma olyan vagy, mint az időjárás.

Skorpió

Kedves Skorpió! Bizonyos, hogy nagy részben a te aktív részvételednek is köszönhető a dolgok jobbra fordulása. A kedvező helyzetet ki kell használni arra is, hogy előkészítsd a terepet a következő lépésnek. Nem lesz mindig szerencséd, és közel sem biztos, hogy mindig ilyen segítőkészséggel találkozol.

Nyilas

Kedves Nyilas! Bal lábbal keltél. Felhúzod magad apróságokon, bolhából elefántot csinálsz. Úgy érzed, a tárgyak össze fogtak ellened. Semmi nem sikerül. Elképzeléseid sorra csődöt mondanak. Bosszankodsz, átkozódsz. Lobbanékonyságodat ismerve nem meglepő, ha kedved délutánra az ellenkezőjére fordul.

Bak

Kedves Bak! Emeld fel tekintetedet a földről! Szellemi erőd alkalmassá tesz arra, hogy szárnyalj. Igyekezz eljutni koncertre, moziba, lapozz bele a legújabb könyvsikerekbe. Ritkán vagy ilyen oldott állapotban, használd ki maximálisan. Ha meghatódsz egy szerelmi történeten, ne átallj könnyeket ejteni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A feladat és a hangulat ugyanaz, mint tegnap. Örülsz, hogy nem kell egyedül lenned. De nemcsak ezért vagy hálás kedvesednek. Kiderül, hogy párod – és persze a világ – sokkal kegyesebb és elfogadóbb. Lecsillapodsz, megbékélsz. Még nem egészen vagy nyugodt, de már sokkal kerekebb a világ.

Halak

Kedves Halak! Amennyiben igaz, hogy szenvedés az élet, akkor most igazából érzed, hogy élsz. Mondhatni nagy lábon. Az is szükségtelen, hogy magadba csípj. Felocsúdni sincs időd, csapást csapás követ. Előbb a testedet, most a lelkedet küldik padlóra. Elgondolod, mi lehetne a rosszabb. Ezt nem vártad!

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 negatív gondolat, ami megakadályozza a lelki fejlődésedet

5 negatív gondolat, ami megakadályozza a lelki fejlődésedet

Az elme gyakran képeket vetít eléd, és folyamatosan gondolatokkal bombáz, amik nem mindig pozitívak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az, amiért az agy „érte nyúl”, az hasznos is lenne a számodra. Olyan ez, mint egy gyermek, aki akkor ragad meg dolgokat, mikor az tilos. Sok oka lehet annak, amiért az elme ezt teszi.

Tovább »
Mikor és hogyan hoz össze a sors a másik feleddel? - A lelkitárs jóslásból kiderül

Mikor és hogyan hoz össze a sors a másik feleddel? - A lelkitárs jóslásból kiderül

Tudni szeretnéd, mikor és hogyan hoz össze a sors végre a másik feleddel? Egyedül érzed magad? Ne csüggedj, létezik egy személy, aki számára te vagy a minden. Merülj a gondolataidba és rá fogsz jönni, melyik szív dobog érted. Valószínűleg minden nap találkoztok, és beszélgettek. Lehet, hogy egy titokzatos munkatárs? Nem érdemes találgatni, inkább húzz egy lapot!

Tovább »
Egy ókori egyiptomi tekercs lehet a világ első írásos bizonyítéka az ufók létezéséről

Egy ókori egyiptomi tekercs lehet a világ első írásos bizonyítéka az ufók létezéséről

A Krisztus előtt 1480-ból származó úgynevezett Tulli papirusz lehet a világ első írásos bizonyítéka, ami igazolhatja az ufók létezését. A sokak szerint hiteles írásos dokumentum nem más, mint emlék egy idegenekkel való találkozásról. Márpedig ha az igaz lenne, sok mindent megmagyarázna azon kívül, hogy halálosan felbolygatná a világot…

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép