2015. április 28. - Valéria
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. április 28. - Valéria
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2015. április 28.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Fáradtnak érzed magad, gondolataid szétszórtak, hangulatod csapongó. Most, hogy csillapítottad vágyaidat, nem érzel mást, csak ürességet. Nem találod helyedet, munkádat elhanyagolod, kerülöd az embereket. Behúzódsz lelki vackodba, és meglepődve tapasztalod, hogy az agyad olajozottan működik.

Bika

Kedves Bika! Nemhiába elmélkedtél, fáradtál, dolgoztál: ma szorgalmas, hozzáértő gazda büszke mosolyával takaríthatod be a gazdag termést. Ne légy rátarti, önfejű, és makacs! Érd be azzal, amit ez a nap kínál, ne akarj többet! Sikerek a hivatásban, a szerelemben, kicsattanó egészség – mit kívánhatsz még?

Ikrek

Kedves Ikrek! Vannak ilyen napok. Sűrítve megtalálható benne minden, ami általában előfordul az életben. Jókedv és szomorúság, siker és kudarc, határozottság és tétovaság, szeretet és gyűlölet. Az Ikrek képes rá, hogy mindezt feldolgozza, csupán egyetlen következménye van: a halálos fáradtság estére.

Rák

Kedves Rák! Úgy látszik, ez a hét már csak ilyen. Nyűgös, zsörtölődő, nyugtalan. Semmi sem sikerül, semmi nem tetszik. Mindenki ellened van. Persze ez így mind nem igaz, de mit tegyél, ha egyszer ezt érzed. Szíved mélyén tudod, hogy nem egészen így állnak a dolgok, de képtelen vagy uralkodni magadon.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Különös találkozás vár ma rád, a véletlen, amely a Sors szerepében jelenik meg. Meglepetéssel veszed tudomásul, hogy valaki annyira felkeltette érdeklődésedet, hogy képtelen vagy ellenállni a csábításnak. Persze megint téged választottak ki, és nem az Oroszlán tette meg az első lépést.

Szűz

Kedves Szűz! Elsősorban a dolgozó és érettségiző Szüzeknek lesz ma csodálatos napjuk. Olyan könnyedén veszik az akadályokat, oldják meg a feladatokat, mintha előre tudták volna a kérdéseket. Egy biztos: ma megérdemelsz egy szép, feledhetetlen estét. Legyen az egy házibuli, vagy bármilyen más szórakozás.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez a nap elsősorban a művészetek területén jeleskedő Mérlegeké. De sikerélményük lehet azoknak is, akik nincsenek megáldva különleges művészi képességekkel, csupán csak jó ízléssel próbálják berendezi, megújítani lakásukat. Egy jól kiválasztott függöny, néhány cserép virág csodákat tehet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem kell aggódnod, a csillagok állása szerint most jó passzban vagy, kedvező szelek dagasztják vitorláidat. Ám ne bízd el magad, nem kizárólag a te zsenialitásod miatt alakulnak ennyire jól a dolgok. A háttérben befolyásos segítőd támogat, akinek kilétét eddig még nem sikerült felfedni.

Nyilas

Kedves Nyilas! Lendületed töretlen. Elmaradt ügyeidet rendezed, telefonokat bonyolítasz. Minden ügyes-bajos dolgodat elragadó eleganciával intézed. Nem csoda, ha sokan hatásod alá kerülnek. Ám ha tartós kapcsolatra vágysz, ne higgy minden szép szónak, kedveskedésnek: a gyors fellángolás szalmaláng lehet.

Bak

Kedves Bak! Ha jobb körülményeket szeretnél kiharcolni, ne hagyd magad eltántorítani. Olyan kedvező lehetőségekről értesülhetsz, amelyeket eddig eltitkoltak előtted. Követeléseidet azonban ne közvetlenül, keresetlenül fejezd ki! Még zokon veszik! A simulékonyság ez egyszer sokkal célravezetőbb módszer.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Néha úgy érzed, hogy állást, mi több, pályát kellene változtatnod. Felesleges mondani, hogy ne légy megfontolatlan, hiszen úgysem vagy az. Kételyeidet mindenesetre beszéld meg kedveseddel. A legjobb útikalauz hozzád mégiscsak Ő, aki még azt is tudja, amit te sem mersz bevallani magadnak.

Halak

Kedves Halak! Szépnek látod a világot, mert az is. Ma könnyen elhiszed ezt az állítást, amelyet más alkalmakkor kétségbe vonnál, sőt ugyanolyan könnyen szemenszedett hazugságnak bélyegeznél. Ebből egyértelműen azt a következtetést vonod le, hogy a világ nem olyan, amilyen, hanem olyan, amilyennek látod…

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Lánykérés, a legszebb nap - De mikor jön el az ideje?

Lánykérés, a legszebb nap - De mikor jön el az ideje?

Amennyiben a kapcsolatotok elején nem beszélgetettek távolabbi céljaitoktól, ne habozzatok ezt megtenni – ki tudja, lehet, hogy nem is egyeznek a terveitek. Vonatkozik ez például a házasságra is, egyre több férfi próbál kihátrálni belőle, még akkor is, ha ezt nem szívesen vallja be. Ebben az esetben elő a kompromisszumkészséggel, illetve le a szemellenzővel!

Tovább »
Szex, szerelem, tündér mágiák Beltane alkalmából

Szex, szerelem, tündér mágiák Beltane alkalmából

Mindjárt itt van Beltane, az ősi kelta és boszorkány ünnep, mikor kigyulladnak az örömtüzek és megünneplik az Istennő egyesülését a szarvas istennel. Ez a nap a testi és lelki szerelemé! Ünnepelj velük Te is, használd ki az alkalmat és varázsolj életedbe szerelmet, forró szexet, szexi kisugárzást vagy akár idézd meg otthonodba tündéreket és lásd meg éjjel jövődet!

Tovább »
A világ különleges világító helyei - A lidércfény legendái

A világ különleges világító helyei - A lidércfény legendái

Földünk csodálatos dolgokkal kápráztat el bennünket nap mint nap, teszi ezt gazdag állat- és növényvilágával. A talán legkülönlegesebb jelenség az élőlények világító képessége, ami szemet gyönyörködtető szépségével nyerte el méltó csodálatunkat.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép