HIRDETÉS
2014. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: hurrá, nyaralunk! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2014. július 22.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Pályádon meredek ívben kaptatsz felfelé, nem árt az óvatosság. Ha elszédülsz, lezuhanhatsz, és minél magasabban állsz, annál nagyobbat eshetsz. Erre most talán nem is gondolsz. Tökéletesen elfoglalnak nagyra törő terveid. Ma még bízhatsz a megvalósításukban: erőd, küzdőképességed kifogástalan.

Bika

Kedves Bika! Egyre azon jár az eszed, milyen ürüggyel is mondhatnád le a fogorvost. De már annyiszor jelentkeztél be és mondtad le az utolsó pillanatban, hogy úgy érzed, még egyszer nem játszhatod el kisded játékaidat. Ésszerű érveket próbálsz felhozni, amelyek elmeneteled mellett szólnak. Tán meggyőznek.

Ikrek

Kedves Ikrek! A csillagok tanúsága szerint egy külső erő döntő befolyással lesz az életedre. Méghozzá olyannyira, hogy egy ideig akár a hatalmában is tarthat. Most is érvényesül az Ikrekre jellemző kettősség: egyszerre érzed magad boldognak és boldogtalannak, olyan embernek, akinek elvették a szabadságát.

Rák

Kedves Rák! Egészségedre vigyázz fokozottabban, mint eddig tetted! Kevesebb kávét igyál, sőt, megárthat a meleg is. Tart még jó hangulatod, használd ki az elmúlt napok igazán kedvező hatásait! Ha teheted, menj el a városból, legalább néhány órára feledd el hivatali, munkahelyi gondokat is. Hidd el, megéri!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Könnyen, gyorsan kötsz barátságot, ezért számolnod kell azzal, hogy olykor csalódsz. Tanúsíts figyelmet régi barátaidnak, hisz ápolni kell az őszinte kapcsolatokat. Felületes ismeretségekben nem árt tartózkodóbbnak lenni. Mielőtt valakit a bizalmadba fogadsz, győződj meg arról, méltó-e rá.

Szűz

Kedves Szűz! Többen támadhatnak ma ellened, de még a füled botját sem mozdítod rájuk. Valahogy nem vagy formában – szerencsére. Máskor már heves vitákba szálltál volna, ma azonban fel sem veszed a szurkálódásokat. Talán majdcsak beleunnak a hiábavaló ugratásba, de lehet, hogy az idegeid vannak kötélből.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kezded nehezen viselni a napok óta tomboló kánikulát. Jól esik már egy kis enyhülés. Nagyon fáradtnak, elcsigázottnak érzed magad, hiszen éjszaka sem tudsz rendesen aludni. Ahelyett, hogy szenvedsz, utazz el néhány napra, és töltsd vízközelben a tikkasztó napokat. Ha teheted, azonnal indulj!

Skorpió

Kedves Skorpió! Míg mások nyaralnak, élvezik a napfényt, meleget, addig neked itt kell rostokolnod. Az bizony kellemetlen, de ha a másik oldalát nézed, rögtön más színben tűnik fel a világ. Egyszerre észreveszed, hogy páratlan lehetőség kínálkozik, és olyan előnyös helyzetbe kerülsz, mely ritkán adatik meg.

Nyilas

Kedves Nyilas! Felvágásoddal és főleg azzal, hogy szeretsz sokat beszélni, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Egy sértett kollégád választás elé állít: visszavonod a róla állítottakat, vagy ő mond el a többieknek – nem minden valóságot nélkülöző - információkat rólad. Nem is tudod, hogy mászol ki a csávából.

Bak

Kedves Bak! Ha járatod az agyad, egyáltalán nem baj. Olyan emberek előtt azonban ne fitogtasd agyafúrtságodat, akik földhöz és fillérekhez ragadtak. Csak annyira vond bele őket elképzeléseidbe, amennyire a saját hasznukat képesek felfogni belőle. Ha ezt nem tartod szem előtt, nyerészkedéssel vádolhatnak.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A tegnapi nap jól sikerült. Számtalan új hívet szereztél, mind többen hisznek benned. Új arcokra találtál, és most lázas izgalommal próbálod behozni, amit eddig elszalasztottál. Azért ne vidd túlzásba! Egészséged nem a legrózsásabb. Egy éjszakába nyúló társas együttlét most nem használna.

Halak

Kedves Halak! Kis aprómunka még hátravan. A fontos dolgok úgy, ahogy a helyükre kerültek, de testedet elhanyagoltad, túlzottan kihasználtad, valósággal kiszipolyoztad. A legnehezebb időkben jól szolgált, de most nem hajlandó tovább tűrni. Tiltakozik, panaszosan jajong, fájdalmában felkiált. Segíts rajta!

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Légy a saját legjobb barátod!

Légy a saját legjobb barátod!

A nőknek régen nem volt túl sok lehetőségük. Nem volt elég hozzáférésük az oktatáshoz és munkavállaláshoz, „majdnem” egyenrangú felei voltak a férfiaknak munkahelyen belül és kívül. Pedig akárki akármit mond, tudunk egyszerre karriert és családot alapítani, és olyan keményen játszani, mint a pasik. Ha akarunk!

Tovább »
Tudtad, hogy a sírás egészséges? Olvasd el, miért...

Tudtad, hogy a sírás egészséges? Olvasd el, miért...

Te is érezted már úgy, hogy egy kiadós bőgés után megtisztultnak érzed szívedet, lelkedet? A New York Times riportere egyszerűen érzelmi izzadásnak nevezi ezt a folyamatot, és kifejezetten egészségesnek tartja a könnyezést, utánajártunk, miért.

Tovább »
Így dobj le egy hétvége alatt 1,5 kilót - A titkos rizsleves diéta

Így dobj le egy hétvége alatt 1,5 kilót - A titkos rizsleves diéta

Hiszed, vagy sem, ezzel a diétával néhány nap alatt megszabadulhatsz néhány kg feleslegtől. Előnye, hogy rendkívül kényelmes, hiszen a rizslevest akár 3 napra előre elkészítheted. Arról nem beszélve, hogy a rizs a legegészségesebb természetes fogyasztószerek egyike.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Judit Katalin Szilvia Zsolt Violetta éva 
Társkereső
jozsef jozsef István Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép