2015. október 07. - Amália
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. október 07. - Amália
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2015. október 07.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Talán többet vállaltál a kelleténél, vagy sokat kockáztattál vállalkozásaidban, ezért ma kimerültséget érez, és ingerültebb vagy környezeteddel. Még a jó indulatú figyelmeztetések is idegesítenek, nem tűrsz ellentmondást semmiben. Rosszak az előérzeteid, állandó aggodalom gyötör, pedig erre az égvilágon semmi okod nincs.

Bika

Kedves Bika! Nem hallgattál időjárás jelentést reggel, és az ablakból eléd táruló kép megcsalt. Túl lengén öltöztél, egyáltalán nem az évszaknak megfelelően. Ezért egész nap remegsz, mint a kocsonya, még a munkahelyeden is majd megfagysz. Alig várod már, hogy végre ágyba kerülj, átmelegedj, és egy jót aludj az ágyadban.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ma egy olyan személlyel hoz össze a sors, aki az égvilágon semminek sem tud örülni. Bármit teszel, vagy mondasz, még egy mosoly sem hagyja el az arcát. Ne idegeskedj ezen, inkább próbáld meg, hátha neked sikerül kimozdítani őt ebből a szomorú állapotból. Te is lehetsz még ilyen állapotban, és bizony jól esik, ha felvidítanak.

Rák

Kedves Rák! Rövidebb hanyatló szakasz következik, de nem tart majd sokáig, és nem is a legsúlyosabbak közül való. Kisebb munkahelyi kellemetlenség érhet. Próbáld könnyedén venni az akadályt. Nem fogod leverni a lécet, ha nem csak ösztöneidre hallgatsz. Légy sokkal racionálisabb, hiszen egyébként is ekként gondolkodsz a világról.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Jól teszed, ha ma alaposan kinyitod szemedet, füledet a munkahelyeden. Az elkövetkezendő napok ugyanis valami kellemes meglepetést, netán valami régen várt eredményt tartogatnak számodra. Az elismerés számtalan formája jöhet szóba, ezért ne légy csalódott, ha nem úgy jutalmazzák jól végzett munkádat, ahogy te elképzelted.

Szűz

Kedves Szűz! Régen volt már alkalmad arra, hogy örömödet, bánatodat megoszd valakivel, ezért lassan úgy érezheted, túlcsordul a pohár. Képtelen vagy befogadni új élményeket, amíg ezeket nem dolgozod fel. Próbáld az estét barátoddal tölteni, így lesz alkalmad megkezdeni a felszámolást. Ne csak te öntsd ki a szíved, kérdezz azért felőle is.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nemhogy kudarc nem ér, de kifejezetten jó hatások kerítenek ma hatalmukba. Ettől kezded visszanyerni stabilitásodat. Számíts rá, hogy valamilyen külső oknál fogva csúszhat az egész napi programod, ennek ellenére ne mondj le egyetlen találkozót, megbeszélést sem. Nem tudhatod, nem szalasztasz-e el valami nagyon fontosat.

Skorpió

Kedves Skorpió! Mindegy, mit csinálsz, csak végre mozogj egy keveset! Kondíciód ugyanis az utóbbi időben sokat romlott, és félő, hogy ez már egyéb károkat is okozhat. Nem elég, ha csak elméletben állsz ki az egészséges élet mellett, és közben mélyen cigarettázol, éjszakázol. Néhány órát a kevésbé élvezetes feladatokra is kell szánni.

Nyilas

Kedves Nyilas! Amiatt szorongsz, hogy valaki, akivel napok óta szeretnél beszélni, nem hív fel. Mitől ez a passzivitás? Hiszen te közismert vagy kitűnő kapcsolatteremtő képességedről. Csak nem a visszautasítástól félsz? Lépj a tettek mezejére, és emeld fel a telefont, hiszen a bizonytalanságtól egy esetleges visszautasítás is jobb.

Bak

Kedves Bak! Munkatársaid nagyra értékelik igazságérzetedet, ám túlzott kritikáid elől igyekeznek elmenekülni. Főleg akkor, ha indulatos vagy, és éles nyelvvel adod tudtukra. Te sem szereted, ha indokolatlanul keményen bírálnak, ezért láss a másik oldalra is. Indulataid levezetésére nincs alkalmasabb időtöltés, mint a vásárlás.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Könnyen döntéshelyzet elé kerülhetsz ma, és ez nem tartozik kedvenc elfoglaltságaid közé. Amilyen határozottsággal, kérlelhetetlen tiszta logikával tudsz másoknak tanácsokat adni, olyan bizonytalan és tétova vagy saját ügyedben, ha ki kell mondanod az igent, vagy a nemet. Légy határozottabb, hiszen a saját érdekeidről van szó!

Halak

Kedves Halak! Megkönnyebbülten állapítod meg, hogy ismét túl vagy valamin, amit legkevésbé sem kívántál. Szervezeted ellenállóbbnak bizonyult a megpróbáltatásokkal szemben, mint remélted volna. Micsoda kellemes csalódás! Ne bízd azonban el magad, az egészségedre mindig is fordíts nagy figyelmet. Az ördög nem alszik!

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Bármikor ránk törhetnek a zombik? -  Hajmeresztő összeesküvés-elméletek

Bármikor ránk törhetnek a zombik? - Hajmeresztő összeesküvés-elméletek

Vajon mikor érkeznek a zombik, hogy elárasszanak bennünket és végünk legyen? Mikor fejleszti ki valamelyik kormány azt a betegséget, vírust, amivel egy szempillantás alatt őrült és agyatlan zombivá válhatunk? Biztos nem sikerült a náciknak? Legalábbis ezeken agyalnak egyesek és keresik párhuzamokat, szövik az elméleteiket, hogy mikor ér utol bennünket a zombi apokalpiszis.

Tovább »
4 fontos lecke, amit feltétlenül tudnod kell, ha érzékeny a lelked

4 fontos lecke, amit feltétlenül tudnod kell, ha érzékeny a lelked

Érzékeny a lelked? Mármint nem kifejezetten azért, mert könnyen megbántódsz vagy megsértődsz, sokkal inkább azért, mert átveszed mások érzéseit, könnyű rád ragasztani a szomorúságot és a bánatot, sőt, van amikor egyszerűen mások sorsát látva is egy-kettőre rossz kedved lesz. Ha magadra ismertél, akkor van itt számodra 4 fontos lecke, amit feltétlenül tudnod kell!

Tovább »
Melyik a lelked virága? - Titkos információkat árul el a személyiségedről

Melyik a lelked virága? - Titkos információkat árul el a személyiségedről

Egy nagy csokor üde virág bármilyen környezetet széppé tud változtatni, ahol könnyednek érezzük magunkat, és mindenki számára vidám pillanatokat hoz, aki csak ránéz. Vajon azt tudod, hogy miért vonzódsz egy bizonyos fajta virághoz? Ha hiszed, ha nem, ennek oka van. Lelked mélyén ugyanis a kedvenc virágod a saját személyiségedre emlékeztet.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép