2017. május 24. - Eszter, Eliza
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. május 24. - Eszter, Eliza
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2017. május 24.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! A csillagok ma nem hagynak szenderegni: hozzásegítenek ahhoz, hogy hivatásodban, üzleti ügyeidben valóra váltsd régóta dédelgetett álmaidat. Meglepő ajánlatokat kaphatsz, vagy olyan állást kínálnak fel, melyről álmodni sem mertél. Érdemes felébredni és ráhajtani a munkára. Alkalmas e nap az ismerkedésre is.

Bika

Kedves Bika! Ma kedvedre dolgozhatsz, végre nem zavar senki. Meg is van az eredménye: jó iramban haladsz az előre megszabott pályán. Kedvesed ma vágyik rád, testében érzéki szenvedély parázslik. Hadd legyen ő a vezető: új, ismeretlen, kies tájakra fog elkalauzolni. Errefelé talán még sohasem jártál. Érdemes kipróbálni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Eddig messziről elkerülted az üzleti ügyeket, és azt gondoltad, ehhez aztán végképp nincs semmi érzéked. Most, amikor felcsillan egy lehetőség, nem is tudod, mit tegyél. Nem bízol magadban, így jobban teszed, ha bele sem kezdesz. Ha viszont nem tudsz lemondani róla, fordulj tanácsért egy jártas baráthoz.

Rák

Kedves Rák! Megárthat az egészségednek ez a fene nagy lelkesedés. Annyit beszélsz, hogy lassan berekedsz, és ha nem vigyázol, komolyan megbetegedhetsz. Pedig szörnyű volna most a kényszerű pihenés, könnyen felboríthatná nyári terveidet. Vigyázz inkább jobban magadra! Lehetséges, hogy hirtelen el kell utaznod valahova.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán csak akkor foglalkozik a pénzzel, ha fogytán van, vagy ha kevésnek bizonyul. Szeretsz gondtalanul élni, és céljaid sem az anyagi javak megszerzésére irányulnak. Viszont számolatlanul képes vagy költeni, ha belejössz. Egyedülállóként élhetsz így, de családosan nem árt megfontoltabbnak lenni.

Szűz

Kedves Szűz! Nem történik semmi említésre méltó, mégis eredményes napod lesz. Sokszor az ilyen szürke hétköznapok a legsikeresebbek. Elvégzel mindent, amit hetek óta halogattál. Nem várható semmilyen program, mégsem fogsz unatkozni. Családi körben töltöd az estét, remekül fogsz szórakozni. Újra gyermeknek érzed magad.

Mérleg

Kedves Mérleg! Úgy érzed, mindent megtettél az ügy érdekében, de nem rajtad múlott a siker. Mégis lelkiismeret-furdalás kerít hatalmába, és újra meg újra végiggondolod, vajon hol hibázhattál. Kár ezen rágódnod, most inkább a megoldáson kellene fáradoznod. Nem lesz könnyű dolgod, de csapatmunkával csodákra lehetsz képes.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem azt kaptad, amit ígértek, és főleg nem olyan formában, ahogy azt közösen megbeszéltétek. Mivel most te vagy kiszolgáltatott helyzetben, nem tudsz mást tenni, minthogy szótlanul tudomásul veszed a történeket, és okulsz a tapasztalatból. Új feladatokra van most szükséged, hogy kitörj ebből a körből.

Nyilas

Kedves Nyilas! Munkádban minden remekül alakul. Úgy érzed, mintha semmit sem kellett volna tenned ezért, és ennek következtében hajlamos vagy arra, hogy elveszítsd, szem elől téveszd céljaidat. Nyilas tanulók kitűnő eredményre számíthatnak, ha nem használják puskájukat. Nincs is rá szükség, támaszkodj a józan eszedre.

Bak

Kedves Bak! Mindenből egy kicsi. Nincsenek kiugró események, talán épp ezért kellemesen telik a napod. Nyugodt órák ígérkeznek családi, baráti körben. Azok között lehetsz, akikkel elengedetten, jól érzed magad. Néha szükség van arra, hogy kibeszélgesd magad. Nem is fontos dolgokról, a lényeg, hogy jó társaságban légy.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nekilátsz, hogy mindent nyomban rendbe tegyél magad körül. A munkahelyeden ejtett csorbát könnyűszerrel kiköszörülöd, a másik feladat azonban nehezebbnek látszik… Egy szép könyv, egy palack finom ital némi nemes dohánnyal mindenesetre hasznos társ lehet ilyen helyzetekben. No meg persze az őszinteség.

Halak

Kedves Halak! Csak zúg a fejed. Nagyüzem van benned. Vad iramban kergetik egymást a gondolatok. Ötletek születnek, tervek körvonalazódnak, megoldások villannak fel. Gyors egymásutánban követik egymást. Egyikükkel sem vagy elégedett, mást akarsz. Valami jobbat, amilyen még nem volt, aminek egyedüli mércéje a tökéletesség.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen társ vagy? - Képes önismereti teszt

Milyen társ vagy? - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy francia pszichoanalitikus csoport állította össze, és olyan tükröt tart eléd, hogy talán még te magad is meglepődsz rajta. Tisztán rávilágít ugyanis arra, hogy milyen partner, milyen társ vagy a párkapcsolatodban. Ha kíváncsi vagy, akkor teszteld magad!

Tovább »
A 10 legistenibb Johnny Depp film, amit életedben egyszer látnod kell - szerintünk!

A 10 legistenibb Johnny Depp film, amit életedben egyszer látnod kell - szerintünk!

Nyakunkon a Karib-tenger kalózai 5. részének premiere. Ünnepeljük meg azzal mi, kalózok, fantasy film és Johnny Depp rajongók, hogy átnyálazzuk az zseniális pasi 10 legistenibb filmjét! Figyelem, ez csak lista, nem toplista, inkább rátok bízom, hogy melyik a szívecsücske filmetek, hiszen temérdek jó filmje van, mint a Holtidő, Arizónai Álmodozók, Félelem és reszketés Las Vegasban, Donnie Brasco, de a pálmát talán ez a 10 viszi…

Tovább »
Mi a sajátos jós(z)ágos butaságod? - A Jós(z)ág Horoszkópból megtudhatod!

Mi a sajátos jós(z)ágos butaságod? - A Jós(z)ág Horoszkópból megtudhatod!

Egy negatív tulajdonság nem feltétlenül rossz. Lehet sima butaság is, amit az ember kinő, megtanul elfogadni vagy legalábbis a környezete, hogy ő már csak ilyen. Vajon mi a te sajátságos jós(z)ágos butaságod? Kattints a csillagjegyedre és megtudod, és bárkiét, akire csak kíváncsi vagy! Vigyázz, mert ez egy parodisztikus horoszkóp és kicsit "csíphet"!

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép