2015. június 30. - Pál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. június 30. - Pál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2015. június 30.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Szívügyekben váratlan felfedezéseket tehetsz: új ismeretséget köthetsz, vagy izgalmas vonásokra lelsz régi partneredben. Már-már azt hitted, hogy mindent tudsz róla, és most egészen új, mindeddig ismeretlen, de nagyon vonzó oldaláról mutatkozik be. Azzal hódítod meg, hogy hódításra késztet. Erre pedig mindig képes vagy.

Bika

Kedves Bika! Elsősorban és mindenekelőtt önmagadban hiszel. A parlagi hangütés, a vállveregető bizalmaskodás, az alpári közvetlenség nem a te műfajod. És ha vannak is bizalmasaid – természetes, hogy vannak -, az igazán fontos kérdésekben feltétel nélküli hűséget követelsz tőlük. Sokan zsarnoknak tartanak ezért, de nincs igazuk.

Ikrek

Kedves Ikrek! Makacs természeted ellenére néha mégis okulsz saját károdon, és ilyenkor arra is képes vagy, hogy rövid idő leforgása alatt nagyszámú haragosokat kiengesztelj. Irigylésre méltó könnyedséggel, eleganciával teszed mindezt, úgyhogy már-már felmerül a kérdés, hogyan volnál képes minderre, ha előzőleg nem sérted meg őket.

Rák

Kedves Rák! Ma sem más a helyzet, mint tegnap. Erre a hétre már csak egy recepted van: ha kell, fél lábon is kihúzni. Ha ezt a mottót követed, jobb kedvre kerülsz, mert a nyári vakáció közelségét sugallja. Szerelmi szenvedély lehet úrrá a lelkeden, de félő, hogy most nagyon rosszul döntenél. Menj inkább a barátaiddal szórakozni.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nem kedveled az égzengést, és ha gyülekeznek a fekete fellegek, behúzódsz barlangodba, hogy elkerüld a zivatart. Bármily furcsa, van, aki szereti a dörgést, villámlást, sőt magad is szívesen kavarsz vihart. Ilyenkor se legénykedj, igyekezz távol tartani magad mások viharától, hiszen hálátlan szerep a villámhárítóé.

Szűz

Kedves Szűz! Van az úgy, hogy bizonyos idő után megváltozik az ember véleménye. Ne szégyelld hát bevallani csak azért, mert megszólnak a többiek. Az évek múlásával, az egyre több tapasztalat miatt ez gyakran előfordul, legfeljebb nem beszélünk róla. Az a fontos, hogy kiállj amellett, amit helyesnek, igaznak hiszel, vagy gondolsz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Az utóbbi napok, hetek egyáltalán nem hoztak szerencsét neked. Úgy látszik, a mai nap kivétel lesz. Nemcsak szakmai sikerekre számíthatsz, de pénzügyi tranzakcióid is nagy hasznot ígérnek. És mindezek tetejébe még a párkapcsolatban is kellemes meglepetéseket tartogat az élet számodra. Kívánhatnál-e ennél jobb napot?

Skorpió

Kedves Skorpió! Az egész olyan, mintha már egyszer átélted, láttad, érezted volna. És az ismeretlen arcára is emlékszel valahonnan. És a hangja! Olyan mély és érdes, hogy megborzongsz tőle. Lehet, hogy tényleg találkoztál már vele? Sejtelmes és kideríthetetlen dolgok történnek veled, melyek izgalommal és várakozással töltenek el.

Nyilas

Kedves Nyilas! A szabadságon lévő Nyilas szülöttek ma nagyon vigyázzanak egy bizonyos értéktárgyukra, mert zsebtolvajok könnyű prédája lehet. Vásárlás helyett inkább a városnézést válaszd. Ne foglalkozz anyagi helyzeteddel – vagy, hogy ismerőseid mennyivel többet tudnak költeni a nyaralásra. Próbálj meg elégedett lenni inkább.

Bak

Kedves Bak! Szerencsés lesz ez a nap. Nem csalóka az érzésed, hogy az életben mindig mindenért keményen meg kellett dolgoznod, ma mégis ingyen adnak valamit. Már régen elfeledkeztél arról a sorsolásról, nyereményjátékról, amelyre hajdan játékból eljuttattad jelentkezésedet, és amely most meglepő eredménnyel zárult. Jó formát futsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Különösebben nincs jó kedved, de azért teszed a dolgod. Mégpedig nem is rosszul! Hiszen azokat a feladatokat, amelyek elé ez a nap állít, könnyűszerrel megoldod. Lehet, hogy valamelyik kollégád fordul hozzád tanácsért, de az sincs kizárva, hogy ismeretlenek kérik segítségedet. Ma minden megtörténhet, ne csodálkozz.

Halak

Kedves Halak! Ajánlatot kapsz régi szerelmedtől. Váratlanul ér, fogalmad sincs, hogy mit tegyél. Kétségek közt hánykódsz. Hiába próbálsz belelátni a lelkébe, képtelen felfedni valódi szándékait. Mivel kizárólag feltételezésekre vagy utalva, döntésed nem lehet megalapozott. Akár így, akár úgy válaszolsz, könnyen csapdába eshetsz.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Rejtélyes üzenet graffitinek álcázva

Rejtélyes üzenet graffitinek álcázva

Bárhol felbukkanhat: buszmegállókban, tereken, épületeken, hídakon, vonatokon vagy házak falán. Lehet színes vagy fekete-fehér. Absztrakt vagy közvetlen. Kicsi vagy nagy. Amatőr vagy profi. Hát persze, hogy a graffiti(k)ről van szó. Akárhányat is vizsgálunk meg, van bennük valami, ami közös: valaki üzenni akar nekünk valamit. És az a valaki, lehet bárki. Vagy éppen Kilroy.

Tovább »
Mi jár a párod fejében a kapcsolatotokat illetően? - Teszt

Mi jár a párod fejében a kapcsolatotokat illetően? - Teszt

Teljesen nyilvánvaló, hogy a kapcsolatotok egy csodálatos játék közted és a partnered között? Te vagy az egyetlene, más nőre még csak rá sem néz? Töltsd ki ezt a tesztet, és megtudod, mire gondol a párod!

Tovább »
Mesebeli kastély szellemes múlttal - A Trans-Allegheny elmegyógyintézet

Mesebeli kastély szellemes múlttal - A Trans-Allegheny elmegyógyintézet

Nyugat Virginiában, Veston városában van egy impozáns épület. Messziről nézve még a Romanovok palotájának is elmenne, mesebeli kastélynak néz ki, körbevéve parkokkal, terekkel. A 400 méter hosszú főépületben összesen 900 ablak található, de a többi sem szerénykedhet, még a folyosókon is hatalmas ablakok eresztik be a napfényt. Ez az épület a Trans-Allegheny elmegyógyintézet.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép