2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2017. december 18.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Szívügyekben érdekes fejlemények várhatók. Kapcsolatok kezdődnek és végződnek, sorsok összeköttetnek és szétválasztatnak, de nagy fellángolásokat egyáltalán nem jeleznek a csillagok. Ez az időszak inkább az ismerkedésnek, az érzelmek megmérettetésének, a döntő elhatározásoknak kedvez.

Bika

Kedves Bika! Még rengeteg mindent kellene megvásárolnod, takarítanod is muszáj volna, nem is szólva a sütés-főzésről. De nem törődsz semmivel, vattaként vesz körül, lágyan simogatva az ünnep személyes és személy feletti misztériuma. Az ellentéteket feloldó megértés – megigéz a betlehemi jászol varázsa.

Ikrek

Kedves Ikrek! Újabb szerencsés találkozás vár rád, amelytől inkább anyagi, mint erkölcsi hasznot remélhetsz. Karácsony előtt ez különösen jól jön, mert már meglehetősen nyomasztottak az ilyen természetű gondok. Pénzügyeid rendeződtek, ami igen jó hatással van hangulatodra, és még vásárolhatsz is.

Rák

Kedves Rák! Valahogy nem vagy felajzva a küszöbön álló ünneptől. Kicsit csalódottnak érzed magad, bár az igazi okot te sem tudod. A régi, meghitt családi karácsonyokra gondolsz, és elfog a vágyakozás, de aztán hamar rádöbbensz, semmi sincs már úgy, mint régen. Ne add át magad a rossz hangulatnak!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A reggeli ébredéskor akkorát bődülsz, hogy egész barlangod beremeg. Környezeted nem is sejti, hogy a szeretet szimfóniáját hallod, aminek ünnepére mindenki nagy odaadással készül, téged is beleértve. Csak a karácsonyfa beszerzéséről feledkeztél meg. Most belevetheted magad a király erdőségbe.

Szűz

Kedves Szűz! Ilyen még nem volt. Soha nem történt még meg veled, hogy az utolsó pár nap ilyen eseménytelenül, csöndesen zajlott volna. Így lesz időd még egyszer átgondolni-nézni mindent, s ha valamit elfelejtettél volna, ma még beszerezheted. Végül egészen belelovalod magad, s már alig várod a holnap után estét.

Mérleg

Kedves Mérleg! Reggelre szent a béke. A szeretet ünnepe előtt öt nappal nem tarthatsz haragot! Éppen ezért még egy békítő beszélgetésen részt kell venned, ugyanis néhány héttel ezelőtt összevesztél egyik barátoddal. Nem akarod ezt a terhet átvinni a jövő évre. Este gyermekeid kérnek tőled pénzt a hiányzó ajándékokra.

Skorpió

Kedves Skorpió! Reménytelenül szerencsétlen nap, még akkor is, ha néhány dolog sikerrel kecsegtet. Nincs kétséged afelől, hogy a balfogások mögött nemcsak saját lustaságod rejtőzik. Mint mindig, valaki most is a háttérből irányít és szövi hálóját. Ha beleesel ebbe, nincs menekvés, egy életre kiszolgáltatottja leszel.

Nyilas

Kedves Nyilas! Érzelmi csalódásaid szomorúsággal töltenek el, s ezért is hatványozott energiával veted magad a munkába. Könnyen lehet, hogy veszel magadnak egy értékesebb műszaki cikket, amire régóta vágytál, s ezzel teljesen helyre tudod billenteni az egyensúlyodat. Ne feledkezz meg az ajándékvásárlásról!

Bak

Kedves Bak! Kínos meglepetéseknek veheted elejét, ha leltárt csinálsz. Vendégekről, ajándékokról, tennivalókról. Ezek körébe tartoznak a munkahelyiek is. Nyitott és kellemes környezeteddel szemben. Valamit megsejtenek ebből, de alaposabban kihasználhatnának. Nem esik nehezedre a segítségnyújtás.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Elfáradtál. Végül is minden megvan. Van már fa, egészen helyes, dió, mák több szakasz kiéhezett kozáknak néhány hétre elegendő élelem, az ajándékok is megvannak, el is rejtetted őket a szokott helyre, úgyhogy mindenki tudja, hol vannak. S most, a konyhában ülve úgy érzed, itt is, ott is fáj.

Halak

Kedves Halak! Nagy segítségedre van a szerető gondoskodás, amivel családod körülvesz. Aggódó figyelmük egy percre sem teszi lehetővé, hogy magányosnak, elhagyottnak érezd magad, ezért aztán lelkiállapotod a szokásosnál gyorsabban rázódik helyre. Biztos jele ennek az ajkad körül megjelenő félénk mosoly.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Van egy végtelenül egyszerű, bárhol, bármikor alkalmazható módszer arra, hogy boldogabbá, egészségesebbé tedd magad. Ez pedig nem más, mint a fénylégzés.

Tovább »
Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Biztos vagy abban, hogy mindent látsz, ami körülvesz? Tökéletesen megbízol a látásodban, a különleges érzékelő képességeidben? Mert néha elég egy kis figyelmetlenség ahhoz, hogy lemaradjunk valami rendkívüli vagy éppen csodálatos dologról. Pláne akkor, ha a természet maga segít rá az állatok elrejtésére. Vajon képes vagy meglátni őket a fotókon?

Tovább »
Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

A mentális vagy pszichikai erő azt jelenti, hogy kontrol alatt tudod tartani az érzelmeidet, és érett módon tudsz reagálni minden helyzetben, amikor fontos döntéseket kell meghoznod. Tudd meg, mennyire erős a pszichéd, és mik azok a döntő dolgok, amelyek befolyásolják mindennapi tevékenységeidet. Ehhez egyetlen képet kell választanod, azt, amelyik a legjobban vonz.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép