2016. február 13. - Ella, Linda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. február 13. - Ella, Linda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. február 13.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Ajándék ez a nap, talán kárpótlás mindazért, amit elszenvedtél. Élvezd minden percét, mert bármibe belefogsz, ma minden sikerül. Új távlatok nyílnak meg előtted az élet szépségeinek, örömeinek felfedezésében. Nyitva találod az ajtót, melyen eddig hiába kopogtattál. Tán a gyönyörök kertjének ajtaja ez.

Bika

Kedves Bika! Zúg a fejed, lüktet, fáj. Gondolataid szakadatlanul rajzanak, megállítani, mederbe terelni mindhiába próbálod őket. Több mindennel is kísérletezel: gyógyszert veszel be, kávét, konyakot iszol, még le is dőlsz egy félórára. De nem segít semmit. Az volna a legjobb, ha magányosan bóklásznál egyet a környéken.

Ikrek

Kedves Ikrek! Szakíts végre időt a külsődre, fordíts nagyobb gondot az öltözködésre. Nézd át a ruhatáradat, meglepődve fogod tapasztalni, hogy tele van a szekrényed elavult, divatjamúlt holmikkal. Ki jár ma már ilyen unalmas színekben? Itt az ideje, hogy gyökeresen változtass, még mielőtt beköszöntene a színes tavasz.

Rák

Kedves Rák! Kipihenten ébredsz, gondolataid mégis borúsak. Nehezen szeded össze magad, pedig lazítanod kellene, hisz itt a hétvége. Az új hónap pedig már a tavaszt jelzi. Tervezgess, sőt ha teheted, szabadságra is menj el. Egész más hangulatban kezdheted majd újra a munkát. Régen hódoltál már kedves időtöltéseidnek.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Mivel még akkor sem töltenéd idődet lustálkodással, ha holtfáradtnak éreznéd magad, ezen a napon is találsz magadnak elfoglaltságot bőven. Különösen az augusztus 13. és 23. között született Oroszlánokban buzog a tettvágy. A tétlenség nem visz előre. Néha a ház körüli teendőkre is szánhatnál időt.

Szűz

Kedves Szűz! Nagy megelégedésedre ez a nap is kellemesnek indul, és minden esély meg van arra, hogy jól is végződik. A családi körben elköltött ebéd után a kávé mellett alaposan kibeszélgethetitek magatokat. Régóta aktuális volt már ez a társalgás. Estére érdekes meghívást kaphatsz, ahol fergeteges hangulat vár rád.

Mérleg

Kedves Mérleg! Talán a növekvő felelősség idegesít, de lehet, hogy csupán túlfeszített munkatempódnak köszönhető, hogy nehezen viseled közvetlen környezetedet. Mindenkibe belekötsz, és akit véletlenül kifelejtenél, azt éppen érdektelenségeddel sérted meg. Próbálj minél távolabb kerülni az emberektől. Mindenkinek jobb.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha elveidet feladva kicsit körül nézel, érdekes élményben lehet részed. Nem fogsz csalódni, hiszen valahol számítottál rá. Sejtetted, hogy néhányan ellened fenekednek. Nem kell ebből most sem nagy ügyet csinálni, előbb-utóbb úgyis kiderül minden. Legjobban teszed, ha tudomást sem veszel az egészről.

Nyilas

Kedves Nyilas! Tettvágyad, nyugtalanságod a hét végén sem hagy alább. El vagy foglalva elképzeléseid megvalósításával. Ha túlzásba viszed a munkát, konfliktusaid adódhatnak partnereddel, aki úgy érzi, nem foglalkozol vele eleget. Meg van bántva, és könnyen választás elé állíthat: vagy ő, vagy pedig az állandó munka.

Bak

Kedves Bak! A hétvége végre a pihenésé lehet. Most még azok is képesek lesznek lazítani, akik az elmúlt időszakban erejükön felül vállaltak, és teljesítettek. A semmittevésnek aktív és passzív formája egyaránt lelkesíteni fog. Nem fáraszt a rövid utazás, testmozgás, a baráti csevej. Képtelenség kihozni a sodrodból.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A rokonlátogatás ötlete nem is volt olyan rossz! Örömmel fogadnak, és mindenféle földi jóval elhalmoznak. Körükben lassan magadra találsz, és előbújik belőled a sziporkázóan kellemes társasági ember. A mielőbbi viszontlátás kölcsönös fogadalmaival zárjátok az igazán remekül sikerült napot. És őszintén.

Halak

Kedves Halak! Kedvező benyomások érhetnek az ellenkező nem részéről. Szerencsés esetben szerelembe is eshetsz. Még talán az is előfordulhat, hogy turbékolni fogsz, mint egy galamb. Még mindig jobb, mintha megőriznéd szokásos némaságodat. Tanuld meg kifejezni érzéseidet, máskülönben hiába reménykedsz viszonzásukban.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szerelmi jövendőmondás - A Napok Könyve elárulja, mire számíthatsz a közeli jövőben

Szerelmi jövendőmondás - A Napok Könyve elárulja, mire számíthatsz a közeli jövőben

Mivel az aztékok szentül hittek abban, hogy az emberek sorsát az istenek irányítják, a születést követő napokban jövendőmondóért küldtek, aki értelmezte a Sors könyvét, azaz a Napok könyvét. Ez a Tonalamatl, amely 20 képábrából áll. Az aztékok arra használták, hogy választ kapjanak legfontosabb kérdéseikre – miért ne használhatnánk erre mi is?

Tovább »
4 szerencsétlen sorsú hely, ahonnan egy természeti katasztrófa örökre elűzte az embereket

4 szerencsétlen sorsú hely, ahonnan egy természeti katasztrófa örökre elűzte az embereket

A természet időnként olyan csapásokat mér egy-egy településre, hogy a túlélésre vajmi kevés lehetőség kínálkozik. Földrengések, árvizek, szökőárak néha olyan pusztítást képesek végezni, hogy az ember által felépített városokat, falvakat egy szempillantás alatt lesöpri a Föld színéről. Mutatjuk azt a 4 települést, ahonnan a természet erői örökre elűzték az embereket.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Tarot mai üzenete: "Talán hamarosan egy fontos kívánság, vágy vagy remény teljesülhet be."

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép