2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2018. június 21.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Úgy hozzászoktál a sorscsapásokhoz, hogy meg sem rezdülsz, ha újabb befizetési kötelezettségekről kapsz értesítést. Megélhetési gondjaid ugyan valamelyest enyhülnek, de nyugtalanít, hogy kitartó szorgalmad ellenére sem rendeződnek szakmai problémáid. A helyzet mulandó, át kell vészelned ezt az időszakot.

Bika

Kedves Bika! Tegnapi szavaid megtették hatásukat. Kedvesed repesve vár, nem magyarázkodik egyikőtök sem. Olyan fogadtatásban van részed, amire mindaddig emlékezni fogsz, amíg csak élsz. Végre semmi sem hátráltat a testi szerelemben. Ötletességed nem ismer határokat, és ezt kamatoztatod is – szerencsére nagy sikerrel.

Ikrek

Kedves Ikrek! Az Ikrek nem egyszerűen kíváncsi természetű, hanem – ami ennél sokkal rosszabb – mindenbe beleüti az orrát. Társaságban nincs olyan téma, amiről ne te tudnád a legtöbbet, és bizony, ez a viselkedés magában rejti a veszélyt, hogy számtalanszor hiszed igaznak azt, aminek valójában semmi köze a valósághoz.

Rák

Kedves Rák! Mi történt veled? Alábbhagyott a másik iránti hatalmas lelkesedésed? Nehogy levond a következtetést: téged már semmi nem mozdíthat ki a holtpontról. Csupán nem találkoztál még azzal, aki ezt ki tudná benned váltani. Lehet, hogy csak hagytad elmenni az illetőt. Gondolj vissza a nem is oly távoli múltra!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Még nincs itt az aratás ideje, és bármennyire várod, hogy erőfeszítéseidet siker koronázza, a gyümölcs még nem érett be. De a jó gazda tudja, milyen termésre számíthat, ha nem veri el a jégeső, vagy nem pusztít aszály. Sosem lehetsz biztos a dolgodban. Ha elutazol, vigyázz, kire hagyod a teendőket.

Szűz

Kedves Szűz! Már megint itt a csekkek befizetésének ideje. Légy hát túl rajta minél előbb! És ha már a délelőttöt magánügyeid intézésével töltöd, ugorj be a fodrászodhoz is. Délután néhány unalmas levélen kívül nem nagyon akad más tennivalód. Otthon viszont egy izgalmas könyv társaságában remekül elszórakozhatsz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Tán a szabadságolásoknak köszönheted a nyugalmat. Élvezed, hogy nem zaklatnak állandóan, így feladataidat is gyorsabban, pontosabban végezheted. Munka közben remek ötleteid születnek, melyeket ki is próbálsz a gyakorlatban. Ne akarj este valami zajos buliba csöppenni, örülj, hogy van egy szabad estéd.

Skorpió

Kedves Skorpió! Még semmi sem dőlt el, és semmi sem biztos. Csak abban reménykedhetsz, hogy nem várnak rád kellemetlen meglepetések, és az előzmények ismeretében bizony már ez is valami. Aki viszont úgy dönt, hogy ezen a napon próbál szerencsét a szerelemben, a szokottnál nagyobb eséllyel és sikerrel számolhat. Hajrá!

Nyilas

Kedves Nyilas! Jó érzéssel nyugtázod: környezeted belátta, igazad van. Már vitathatatlan, hogy ezt a vállalkozást kinek kell irányítani. Szakmai hozzáértésed elismerése mellett annak is örülsz, hogy ismét bebizonyosodott, az állhatatosság meghozza gyümölcsét. Állhatatosságból a magánéletben sem ártana kicsit több.

Bak

Kedves Bak! Az utolsó pillanatban mentőötleted támad, miképpen lehetne kilábalni a kényes helyzetből. Hozzá nem értéseddel jelentős anyagi kárt zúdítanál saját nyakadba, de rábukkansz a fontos szakemberre. Ne sajnáld a díjazásra fordítandó összeget, mert arányaiban több a nyereséged, mint amit ez veszteségként jelent.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kellemetlenül fogadod az újabb feladatokat. Ma valahogy a hátad közepére kívánod a szellemi örömöket, és a munkát. Szeretnél mielőbb a távozás mezejére lépni. Ha ügyes vagy, kisded trükkökkel, bocsánatos füllentésekkel sikerül is elérned ezt, de ha nem, marad az a bizonyos éhes disznó, meg a makk…

Halak

Kedves Halak! A második dekádban világra jött Halak kirobbanó formának örvendhetnek. Amennyiben sportolsz, érem- és kupagyűjteményed biztos gyarapodik egy-két értékes darabbal. A többiek is a siker reményében vállalkozhatnak hegyek elhordására, sziklák görgetésére, hétfejű sárkányok megleckézetésére és más feladatokra.

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A test 7 jelzése, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha egészséges akarsz maradni

A test 7 jelzése, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha egészséges akarsz maradni

A rendszeres önvizsgálat számos betegség azonosításában segíthet. Például a mellrákos esetek 70%-ában a beteg veszi észre a problémát, otthoni önvizsgálat során. Minden nő tudja, hogyan kell végrehajtani a mellvizsgálatot, de azt nem, hogyan kell ellenőrizni a szem, a nyelv és a bőr állapotát. Ebben a cikkben olyan figyelmeztető jelekről, tünetekről írunk, melyeket érdemes körültekintően kezelni.

Tovább »
Könnyű, de trükkös matematikai feladványok! - Old meg őket, ha tudod!

Könnyű, de trükkös matematikai feladványok! - Old meg őket, ha tudod!

Mindig is szeretted a matekot? Vagy legalábbis szeretsz elagyalni a feladványokon és kilogikázni a helyes megoldást? Akkor előtted a lehetőség, hogy megold ezt a négy könnyű, ugyanakkor trükkös matematikai feladványt! A szórakozás és a képességeid fejlesztése garantált, ami a sikert meg a eredményt illeti, az viszont rajtad múlik! Sok szerencsét!

Tovább »
Ki volt a kedvenced a 80-as évek sztárjai közül? - Megmutatja, mi a legfontosabb számodra az életben

Ki volt a kedvenced a 80-as évek sztárjai közül? - Megmutatja, mi a legfontosabb számodra az életben

Minden ember rajong néhány hírességért, nem is érdemes tagadni! Légy őszinte magadhoz, biztosan neked is volt számos kedvenced a 80-as évekből is! Ha kiválasztod, hogy az alábbiak közül ki volt a kedvenced, máris képet kapsz arról, hogy mi a legfontosabb számodra az életben!

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép