HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 6. - Március 12.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Rák

Talán a tavasz miatt is, de a héten ismét érzékenyebb leszel a szokottnál. Minden kis megjegyzését személyes sértésnek fogsz venni. Éppen ezért szabályosan kerülni kezded környezetedet, ami kivételesen abból a szempontból előnyös is lesz, hogy több időd jut önmagadra, terveid megvalósítására és munkád elvégzésére. Sokkal eredményesebb is leszel, mint egyébként, mert rá kell jönnöd, jó a dolog a társasági élet, csak sok idődet veszi el a mindennapokban, vagy legalábbis sok időt von el, hogy megszállottan törődni próbálsz másokkal. A héten több ilyen megvilágosodás is fog érni, és végre belátod, hol vágod magad alatt a fát és rontod el a kapcsolataidat.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL