HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 6. - Március 12.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

Meg kellene értened, hogy nem kell mindenkinek ugyanazon a szinte lennie, mint neked. Pont az ilyen jellegű elvárásaid miatt vannak a gyakori összetűzések a környezeteddel. Ha a héten nem fogod vissza az indulataidat, könnyen megsérthetsz másokat, és ezek a sértések jó időre beléjük vésődnek. De meg fogod ezt a részét ízlelni te is, amikor a munkahelyeden téged ér majd a kritika, és a további helyzetedet, kapcsolataidat nagyban meghatározza majd, hogyan viselkedsz a pillanatban. Kapcsolatodat valahol az elhidegülés veszélye fenyegeti. Jól érzed ezt, úgyhogy muszáj lenne kicsit összekapnod magad és a párod kedvére tenni vagy legalábbis kimutatni az érzéseidet.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL