HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 23 - Január 29.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Bak

Nem igazán jellemző rád a hevesség, a szenvedélyes fellángolás, sokkal inkább a logika és józanész embere vagy. De nem a héten. Ugyanis olyan intenzív érzelmeket élhetsz meg, amelyek félelemmel töltenek el. Nem tudod, hogyan kell ilyen helyzetben viselkedni. Pozitív és negatív érzelmek is egyaránt újjá lesznek rajtad, Szerelem, düh, indulat, lázadás, erőteljes vágyakozás. Márpedig most ezek közül valamelyik vagy akár több is eluralkodik az életeden. Haragodat mindenképpen kezeld óvatosan, mint ahogy a hullámzó vagy lángoló szerelmes érzéseidet is, nehogy elijeszd a (leendő) kedvesedet!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL