HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 27. - Március 5.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Szűz

Minden lassan és vontatottan halad körülötted. Jól érzed, az Égiek szándékosan fognak vissza. Hiába bosszant, türelmesnek kell lenned, a héten ez még biztos eltart. Nincs értelme új projektbe vágnod a fejszédet, úgyhogy most fokozottan érvényes rád nézve a maradj a fenekeden szállóige. Még mindig nem értékelted, avagy gondoltad át azokat, amiket elvárnának tőled és amik hozzájárulhatnánk a fejlődésedhez és egy új fejezet kezdetéhez. Amíg nem tudsz karrier terén vagy céljaid megvalósításával haladni, addig tölts több időt a szeretteiddel, barátaiddal, használd ki végre, hogy lehetőséged nyílt rá. Figyeld meg, még arra is rájöhetsz, mennyi mindent nem tudsz róluk vagy mennyire megváltoztak!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL