HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 27. - Március 5.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Bika


A napokban képtelen leszel odafigyelni a munkádra, mert figyelmedet az új vagy akár a jelenlegi szerelmed köti le. Pedig jelenleg igen nagyok az elvárások veled szemben, de úgy érzed, nem tudsz a jelenleginél többet vagy jobban produkálni. Ha ezt nem tudod ügyesen elleplezni vagy ellensúlyozni, szemet fog szúrni feletteseidnek, hogy kilógsz a sorból. Bár a párkapcsolatod jól alakul, a családi életben gondok merülhetnek fel, és elszabadulhatnak az indulatok a rokonaid körében. Neked kell segíteni nekik kiegyezni, ha pedig érintett leszel, akkor pláne vedd elő a kompromisszumkészségedet.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL