Szabó Anna
      
Hozzávalók
- 2-3 fej csiperkegomba,
- 1 nagy fej vöröshagyma,
- olíva olaj,
- só, bors, majoranna
- hidegen sajtolt tökmagolaj, lenmagolaj, pirospaprika olaj
- 2 evőkanál sörélesztő
Elkészítés
A vöröshagymát apróra vágjuk, olíva olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk a majorannát. Amikor a gomba megpuhult, összeturmixoljuk, majd langyos vagy hideg állapotában hozzákeverjük a hidegen sajtolt olajokat, valamint a sörélesztő pelyhet. Egy éjszakát érleljük, majd reggel tönkölykenyérrel és friss zöldségekkel tálaljuk!
Forrás és képek: Nagyné egészség blogja
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK