Hozzávalók
- 14 db krumpli
- 4-5 ek olívaolaj
- 1 mk kurkuma
- 1 tk só
- chili (őrölt)
- zsálya
Elkészítés
Lehetőleg egyforma nagyságú krumplikat válogassunk össze, mossuk meg és vágjuk félbe (nem kell megpucolni). Az olajat az ízlés szerinti mennyiségű fűszerrel alaposan keverjük össze. Tegyük egy tálba a félbevágott krumplit, öntsük rá a fűszerezett olajat és kézzel jól forgassuk össze.
Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, és helyezzük egymás mellé a félbevágott, befűszerezett krumplikat. A maradék olajat a csurgassuk a tetejére. Előmelegített sütőben, közepes lángon süssük készre.
Forrás és képek: Gizi receptjei
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK