GASZTRO

Top 5 avokádós pirítós recept, hogy jól induljon a nap

Ha lehet rosszul indítani egy napot, az a nem megfelelő reggeli. Ha jól akarod érezni magad a bőrödben egész nap, akkor megfelelően kell indulnia. A reggeli a nap legfontosabb étkezése, nem véletlenül. Be kell indítani az anyagcsere-folyamatokat, hogy a szervezet energiával töltődjön fel, kiegyensúlyozott és proaktív legyen egészen addig, amíg újra nyugovóra nem tér.

Avokádó reggelire


Avokádós pirítós kenyér, vagy bármi más, ami tartalmaz avokádót nem csak, hogy nagyon egészséges, de tápláló is. Az avokádó dúskál a vitaminokban és ásványi anyagokban, Káliumban, rostban, amiért igencsak hálás a tested. Ezek a vitaminok és ásványi anyagok ugyanis fokozzák az energiádat, élesítik az elmédet, és erősítik a csontjaidat. Ha eddig még nem nyílt módod rácsempészni a tányérodra, mutatunk néhány opciót.
 

Klasszik

Ha nem szeretnél túl sok növényt rádobálni a toast-odra, ez a te recepted! Kend rá a toast kenyérre a pépesített avokádót, egy kis citromlevet is rálöttyinthetsz, ha bírod az ízét, így már is gondoskodtál a napi C-vitamin bevitelről, és ezzel egyetemben az avokádó barnává válik.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL