6 nagyobb vöröshagyma
12 kemény tojás
2dl tejföl
2 evőkanál olaj
1 tojássárgája
3 dkg vaj
2 evőkanál zsemlemorzsa
Só
1. A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és az olajon ropogósra sütjük.
2. Lapos tepsi aljára terítjük a hagyma felét, erre fektetjük a karikákra vágott főtt tojásokat, befedjük, a hagyma másik felével, és az egészet leöntjük a tejföl, a tojássárgája és egy csipet só keverékével.
3. Vajon megpirítjuk a zsemlemorzsát, az étel tetejére hintjük. Előmelegített sütőben átsütjük, de vigyázzunk, hogy a zsemlemorzsa ne piruljon túlságosan meg. Forrón kínáljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK