Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Szélesmetélt zöldségekkel

Szerző:
Szabó Anna
A tészta azért vált az évek alatt a "szívünk csücskévé" mert iszonyú sokféleképpen variálható, mint például a következő recept...

Hozzávalók:

2db újhagyma
250g sárgarépa
1db piros chili paprika
2db paradicsom
1 doboz konzerv kukorica (210g)
200g tagliatelle
Só, bors, fahéj
4ek olívaolaj
1db fokhagymagerezd átpasszírozva

 

Elkészítése:

1. Pucold meg az újhagymákat, majd karikázd fel, tedd ugyanezt a sárgarépával is. A chili paprikát vágd félbe és magozd ki.

2. A paradicsomokat negyedeld, majd kockázd fel nagyobb darabokra. Csöpögtesd le a kukoricakonzervedet, majd keverd el a paradicsom kockákkal.

3. Közben főzd meg a tagliatellét a csomagolásán található utasítás szerint, sós, lobogóan forró vízben, fogkeményre.

4. Egy serpenyőben kezd el melegíteni az olajat, majd dobd rá az újhagymakarikákat és fonnyaszd meg. Ha kész, add hozzá a paradicsomot, a sárgarépát, valamint a kukoricaszemeket. Keverd össze, majd fűszerezd: sóval, borssal, fahéjjal.

5. Tálaláskor a frissen kifőtt tésztával keverd össze a zöldséges paradicsommasszát.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL