Hozzávalók
40 dkg mák
édesítő (nálam 4 evőkanál eritrit)
1 teáskanál szódabikarbóna
4 tojás
15 dkg sütőtök apró lyukú reszelőn lereszelve
mazsola
fahéj
gyömbérpor
1 citrom reszelt héja
vaníliás fehérjepor/vanília aroma
Egy tálban összekeverjük a mákot, az édesítőt, a fűszereket és a szódabikarbónát.
Egy másik tálban a tojásokat jó alaposan habverővel felverjük (csakúgy, mintha rántottát készítenénk). Majd ha ez kész, a tojásokhoz hozzákeverjük a mákot, belereszeljük a citrom héját és belekeverjük a végén a sütőtököt és a mazsolát.
Muffin formákba töltjük és 180 fokon (vagy még lassabban, hogy tuti jól átsüljön) tűpróbáig sütjük.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK