Szabó Anna
Hozzávalók
40 dkg mák
édesítő (nálam 4 evőkanál eritrit)
1 teáskanál szódabikarbóna
4 tojás
15 dkg sütőtök apró lyukú reszelőn lereszelve
mazsola
fahéj
gyömbérpor
1 citrom reszelt héja
vaníliás fehérjepor/vanília aroma
Egy tálban összekeverjük a mákot, az édesítőt, a fűszereket és a szódabikarbónát.
Egy másik tálban a tojásokat jó alaposan habverővel felverjük (csakúgy, mintha rántottát készítenénk). Majd ha ez kész, a tojásokhoz hozzákeverjük a mákot, belereszeljük a citrom héját és belekeverjük a végén a sütőtököt és a mazsolát.
Muffin formákba töltjük és 180 fokon (vagy még lassabban, hogy tuti jól átsüljön) tűpróbáig sütjük.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK