450 g bélszínt
1 evőkanál napraforgóolaj
15 g vaj
1 nagy fej hagyma felkockázva (nem kell nagyon apróra)
250 g gomba felkockázva
280 ml készen kapható savanyú krém
1 evőkanál mustár
1 evőkanál aprított petrezselyem
1. Vágd a bélszínt ujjnyi vastag csíkokra. Majd forrósítsd fel a vajat és az olajat. Süsd aranybarnára húscsíkokat. Ha kész vedd ki a zsiradékból és tedd félre, de közben tartsd forrón az olajos-vajas keveréket. Dobd a serpenyőbe a hagymát, és párold puhára. A gombákat is add hozzá, és egészen addig süsd míg meg nem puhul.
2. Tedd vissza ebbe a keverékbe a húst, majd keverd bele a savanyúkrémet, és a mustárt. Ha felforrt, szórd meg a petrezselyemmel, és végül hagyd még egy utolsót rottyanni.
3. Köretként főtt rizst vagy brokkolit tálalj mellé.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK