Szabó Anna
Hozzávalók:450 g bélszínt
1 evőkanál napraforgóolaj
15 g vaj
1 nagy fej hagyma felkockázva (nem kell nagyon apróra)
250 g gomba felkockázva
280 ml készen kapható savanyú krém
1 evőkanál mustár
1 evőkanál aprított petrezselyem
1. Vágd a bélszínt ujjnyi vastag csíkokra. Majd forrósítsd fel a vajat és az olajat. Süsd aranybarnára húscsíkokat. Ha kész vedd ki a zsiradékból és tedd félre, de közben tartsd forrón az olajos-vajas keveréket. Dobd a serpenyőbe a hagymát, és párold puhára. A gombákat is add hozzá, és egészen addig süsd míg meg nem puhul.
2. Tedd vissza ebbe a keverékbe a húst, majd keverd bele a savanyúkrémet, és a mustárt. Ha felforrt, szórd meg a petrezselyemmel, és végül hagyd még egy utolsót rottyanni.
3. Köretként főtt rizst vagy brokkolit tálalj mellé.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK