1 üveg kagylókonzerv
1 evőkanál zöldbors
1 pohár tejföl
2 evőkanál liszt
2 dl tej
5 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
1 csomag spagetti
só, bors
1. A vajat megolvasztjuk, kissé megpirítjuk rajta a lisztet, majd felöntjük a tejjel.
2. Belekeverjük a tejfölt, a vágott petrezselyemzöldet, a kissé összevagdalt zöldborsot, sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a leszűrt kagylókonzervet. Kb. 4-5 percig forraljuk, hogy az ízek alaposan összeérjenek.
3. A spagettit sós vízben kifőzzük. Leszűrjük és lecsepegtetjük, tálra tesszük és leöntjük a kagylós raguval.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK