Szabó Anna
Hozzávalók:1 fej vöröshagyma
1 fokhagyma gerezd
30g szárított paradicsom
200g spagetti
2ek olívaolaj
1tk cukor
3ek balzsamecet
1 doboz pizzaparadicsom
1 ek paradicsomlé
Só, bors
2ek oregánó
3ek olasz keménysajt
1. A vöröshagymát, a fokhagymát és a szárított paradicsomot finomra kockázd fel. A tésztát közben főzd meg a csomagoláson leírtak szerint.
2. Míg a tészta elkészül, addig forrósítsd fel az olívaolajat, és dobd rá a fokhagymát és a vöröshagymát. A szárított paradicsomot és egy evőkanál paradicsomlét dobj a hagymára. Add hozzá a cukrot és hagyd, hogy kicsit karamellizálódjon. Forrósítsd fel a balzsamecet hozzáadása után. A pizza paradicsommal együtt főzd további 5 percen keresztül közepes lángon. A szószt sózd, borsozd és fűszerezd az oregánóval.
3. A megfőtt tésztához keverd hozzá ezt a paradicsomszót. Tálaláskor szórd meg kevés durvára vágott oregánóval és reszelt sajttal.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK