Szabó Anna
Hozzávalók:
600-700g sárgabarack
2,5dl sovány tej
2 rúd fahéj
2db nagy tojás
3ek fruktóz

Elkészítése:
1. Megmossuk és megszárítjuk a sárgabarackot. Kettévágjuk, kiszedjük a magját, majd szeletekre vágjuk.
2. A szeleteket csillag formában elrendezzük egy tapadásmentes bevonatú tepsin.
3. Előmelegítjük a sütőt 160°C-ra (5-6. fokozat gázsütőn).
4. Felforraljuk a tejet. Beletesszük a fahéjrudakat, 10 percig hagyjuk benne ázni.
5. Összekeverjük a tojást és a fruktózt.
6. Kiszedjük a fahéjrudakat, a forró tejet a tojásokra öntjük, és jól összekeverjük. A sárgabarackot beborítjuk ezzel a keverékkel.
7. 15 percig sütjük, majd kivesszük, és tálalás előtt 5 percig hagyjuk.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK