Hozzávalók
• 1 kis fej hagyma, apróra vágva
• friss koriander ízlés szerint (apróra vágva)
• 1 kisebb jalapeno, apróra vágva
• só, bors ízlés szerint
• 2 nagy avokádó
• 2 evőkanál frissen facsart lime lé
Elkészítés
Egy üvegtálban keverd össze a hagymát , a koriandert , a jalapenot, a sót és a borsot. Villával törd össze, amennyire csak lehet, majd add hozzá az avokádót, és a lime levet, és alaposan keverd össze.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK