Szabó Anna
Hozzávalók:4 pita kenyér (18cm átmérőjű)
125ml paradicsomszósz
250g reszelt pizzasajt
75g zsenge spenótlevél
1 közepes, piros, kaliforniai paprika (200g) vékonyra szelve
100g feta sajt, összemorzsolva
1. Melegítsd elő a sütőt, forróra. A pita kenyereket helyezd a sütőrácsra, és locsold meg a paradicsomszósszal.
2. A reszelt pizzasajt felével szórd meg a kenyereket, majd hintsd meg a spenótlevéllel, a kaliforniai paprikával és a feta sajttal.
3. A tetejét szórd meg a maradék pizzasajttal. Süsd nagyon forró sütőben 10 percig, amíg megpirul.
OLVASS TOVÁBB!
Új korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK