2 tojásból francia majonéz (lehet 500 ml-es bolti majonéz)
1 dl tejföl
3-4 alma
Gépsonka
Zsúrkenyér
Vaj
A majonézt a tejföllel hígítjuk, és a meghámozott, apróra vágott almát belekeverjük. A zsúrkenyeret a szokásos módon felszeleteljük, a vajjal nagyon vékonyan megkenjük, ráterítünk egy sor almás majonézt és egy vékony szelet sonkával borítjuk.
A sonka alatt levő vastag krém kellemes, pikáns ízt ad a különben nagyon unalmas ízű sonkás szendvicsnek.
OLVASS TOVÁBB!
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
Flan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK