Szabó Anna
Hozzávalók:
• 8 dl habtejszín
• 8 dl víz
• 6 evőkanál cukor
• 4 csomag vaníliás puding
• 50 dkg leveles tészta
Elkészítése:
A pudingot a vízzel és a cukorral simára keverjük, majd sűrűre főzzük.
Amíg kihűl, a tésztát olvasztás után négy részre vágjuk. Vékonyra nyújtjuk, s 250 °C-on kisütjük. Kb. 3-5 perc alatt megsül, de folyamatos odafigyelést igényel. (célszerű sütőpapírt használni)
Ha kihűlt a puding, tegyük hozzá a habtejszínt, majd 10-15 percig keverjük robotmixerrel.
A lapokat rétegesen kenjük meg a krémmel, a tetejét pedig szórjuk meg porcukorral.
Jó étvágyat hozzá!
OLVASS TOVÁBB!
Új korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK