Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Nagyon zöld, nagyon laktató püré

Szerző:
Szabó Anna
Ez a zelleres avokádópüré attól fantasztikus, hogy miközben nagyon finom, szelíden méregtelenít is.

Hozzávalók:

2 nagyon érett avokádó
1 zöld citrom leve
Fél kk paprikakrém
50 g zellergumó

Elkészítése:

1. Az avokádót egészen a magjáig bevágjuk, két kézzel megfogjuk a két fél gyümölcsöt, és óvatosan szétnyitjuk úgy, hogy a két felet ellenkező irányba forgatjuk. Kiszedjük a húsát, és azonnal megöntözzük citromlével.

2. Nagy darabokra vágjuk az avokádó húsát, majd összetörjük villával, hogy sűrű pürét kapjunk. Hozzáadjuk a paprikakrémet, összekeverjük, és enyhén megsózzuk.

3. Megmossuk a zellert, meghámozzuk, majd nagyon apróra szeljük. Alaposan összekeverjük az avokádópürével, megkóstoljuk, ha kell, utána fűszerezzük.

4. Az avokádópürét hűtőbe tesszük, és előételként nagyon hidegen, salátalevelekre vagy pirított kenyérszeletekre halmozva tálaljuk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL