Szabó Anna
Hozzávalók:200g őrölt mogyoró
2 dl cukor
1 evőkanál burgonya- vagy kukoricakeményítő
2 tojás
Egész mogyorók
1. Keverjük össze valamennyi hozzávalót, az egész mogyorók kivételével. Két teáskanál segítségével helyezzünk tésztahalmokat kikent, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
2. Nyomjunk egy-egy szem egész mogyorót mindegyik halom közepébe. Süssük a sütő középső rácsán nagyjából 8 percig. Hagyjuk a tepsiben kihűlni.
3. Ezek a kekszek frissen a legfinomabbak. Amit nem eszünk meg belőle első nap, azt inkább fagyasszuk le.
A sütő hőmérséklete: 200 ºC, légkeverésesé: 175 ºC.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK