Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Gorgonzolás polenta
Hozzávalók
5 csésze tyúkhúsleves
2 csésze polenta
fél csésze morzsolt gorgonzola sajt
tejföl
só, bors
Elkészítés
A tyúkhúslevest felforraljuk és fokozatosan hozzáadjuk a polentát, óvatosan kevergetve nehogy csomós legyen. Fedőt teszünk a lábasra és megfőzzük a kását lassú tűzön. Folyamatosan kevergessük, míg a polenta nem lesz kompakt és puha. Főzés közben adhatunk még hozzá tyúkhúslevest, ha szükség lenne rá. A főzés körülbelül 10 percig tart. Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a gorgonzolát meg a tejfölt és finomra kikeverjük. Sózzuk, borsozzuk.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK