Amit ne hagyj ki belőle
- 50 dkg sertésoldalas
- 25 dkg füstölt sonka
- 3 szelet bacon szalonna
- 20 dkg füstölt kolbász
- 2 db póréhagyma
- 50 dkg burgonya
- 1 fél fej kelkáposzta
- só, bors
Így készítsd el
Az oldalast, a felkockázott sonkát, a bacon szalonnát, és a karikára vágott kolbászt egy fazékba tesszük. Felöntjük 1.7 liter vízzel, és felforraljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott póréhagymát, majd közepes lángon addig forraljuk, amíg a hús majdnem puha lesz. Ezután beletesszük a hosszúkásra vágott burgonyát, és puhára főzzük. Közben belerakjuk a csíkokra vágott kelkáposztát, majd sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor a húsféléket tányérokra tesszük, ráhalmozzuk a zöldségeket, majd rámerjük a forró levest.
Jó étvágyat kívánunk!
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK