Szabó Anna
Amit ne hagyj ki belőle
- 50 dkg sertésoldalas
- 25 dkg füstölt sonka
- 3 szelet bacon szalonna
- 20 dkg füstölt kolbász
- 2 db póréhagyma
- 50 dkg burgonya
- 1 fél fej kelkáposzta
- só, bors
Így készítsd el
Az oldalast, a felkockázott sonkát, a bacon szalonnát, és a karikára vágott kolbászt egy fazékba tesszük. Felöntjük 1.7 liter vízzel, és felforraljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott póréhagymát, majd közepes lángon addig forraljuk, amíg a hús majdnem puha lesz. Ezután beletesszük a hosszúkásra vágott burgonyát, és puhára főzzük. Közben belerakjuk a csíkokra vágott kelkáposztát, majd sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor a húsféléket tányérokra tesszük, ráhalmozzuk a zöldségeket, majd rámerjük a forró levest.
Jó étvágyat kívánunk!
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK