Szabó Anna
Hozzávalók:160ml csirkealaplé
20g vaj
130g kuszkusz
2tk reszelt citromhéj
1ek olívaolaj
800g csirkehús, nagyobb darabokra vágva
90g szárított paradicsomból készült piros pesto
2ek citromlé
250g zsenge rucola
1. A csirkealaplét egy közepes méretű lábasban forraljuk fel, majd adjuk hozzá a vajat, a citromhéjat és a kuszkuszt. Ezután húzzuk le a tűzről, és lefedve hagyjuk állni kb. öt percig, amíg a kuszkusz az összes vizet magába szívja. Villával időnként kevergessük meg, hogy könnyed és habos legyen.
2. Vokban vagy egy nagyobb serpenyőben hevítsünk olajat, és kisebb adagokban pirítsuk meg a csirkehúst.
3. Egy nagy tálban keverjük össze a pestót a citromlével, majd adjuk hozzá a húst, a kuszkuszt és rucolát, és már tálalhatjuk is.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK