Szabó Anna
Hozzávalók:5 pár debreceni vagy fél kg főzőkolbász
8 kis vöröshagyma (összesen 25dkg)
1,50dl ketchup
2 teáskanál mustár
1 teáskanál édesnemes paprika
8 sasliknyárs
1. A kolbászt falatnyi darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk és elnegyedeljük. A hozzávalókat felváltva a nyársra húzzuk. A ketchupból, a mustárból és a paprikából szószt keverünk.
2. A nyársakat 8 percig grillezzük, közben forgatjuk, és 6 perc elteltével megkenjük 3 evőkanál szósszal. A maradék szósszal együtt tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK