Szabó Anna
Hozzávalók:150 g rizs
400 ml édesítetlen kókusztej
600 ml tej
Só
60 g cukor
4 evőkanál kókuszreszelék
1 kicsi érett mangó
2 evőkanál kókuszlikőr
1 teáskanál reszelt citromlé
1-2 evőkanál citromlé
1. A rizst, a kókusztejet, a tejet csipetnyi sóval és 60 g cukorral kezdj el felforralni. Néha megkeverve fedő alatt főzd puhára, majd tedd félre langyosra hűlni. A kókuszreszeléket pirítsd meg egy zsírtalan serpenyőben, és ezt is tedd félre hűlni.
2. A mangót pucold meg, szeleteld fel vékony cikkelyekre. A kókuszlikőrt, a citromlét és a citromhéjat keverd jól össze a rizzsel. Ezt a keveréket tálald kis csészékben.
3. A kókuszreszeléket és 2 evőkanál cukrot keverj össze, és tálald a rizs mellé.
Vissza többi tejberizses recepthez »
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK