Szabó Anna
A bonbonhoz
10 dkg étcsokoládé
10 dkg tejcsokoládé
1 teáskanál napraforgó olaj (vagy mákolaj)
A karácsonyi fűszerkeverékhez
fahéj ízlés szerint
szegfűszeg ízlés szerint
csillagánizs ízlés szerint
ánizs ízlés szerint
édesköménymag ízlés szerint
Elkészítés
A kétféle csokoládét kockákra tördelve vízgőz felett felmelegítjük, hogy folyékony csurgatható masszát kapjunk. Hozzákeverjük az olajat és a karácsonyi fűszerkeveréket. Formákba töltjük, amit kicsit megütögetünk, hogy ne legyen buborékos a végén a csoki. Hűtőszekrényben, esetleg mélyhűtőben dermesztjük.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK