Hozzávalók
20 dkg margarin,
20 dkg porcukor,
6 tojás, 3 ek. kakaópor,
15 dkg liszt,
1 tasak sütőpor,
2 tasak vaníliás cukor,
40- 50 dkg magozott cseresznye vagy meggy ( a legfinomabb friss gyümölccsel, de a befőtt is tökéletes)
Elkészítés
A lágy margarint keverjük habosra a porcukorral, a vaníliás cukorral, és az egyenként hozzáadott tojás sárgákkal. Keverjük a masszához a kakaóport, majd adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet, és a tojásfehérjéből vert habot. A tészta tetejére szórjuk a cseresznyét. 160°-on előmelegített sütőben süssük kb. 40 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK