Szabó Anna
Hozzávalók:
½ natúr joghurt
1db citrom*
10dkg cukor
Jégkocka
Néhány mentalevél

Elkészítése:
1. A jégkockát kissé zúzd össze turmixgépben, majd add hozzá a joghurtot, a cukrot, a citrom átszűrt levét és reszelt héját, valamint a mentalevélkéket.
2. Az egészet jól turmixold össze, öntsd tálkákba, és rövid időre rakd be a fagyasztóba.
3. Több gyümölcsből is készítheted: ez esetben a gyümölcsöket külön tálban keverd össze, majd szépen rétegezve tedd a kehelybe.
*Helyettesíthető málnával vagy ribizlivel is.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK