Szabó Anna



Igen sűrűn előforduló konyhatechnikai művelet a lazítás, amelyen a tészták kelesztését, dagasztását, a különböző masszák, vajkrémek kikeverését, kidolgozását, a habverést értjük. A lazítás tulajdonképpeni célja, hogy minél több levegőt vigyünk be a kikeveréssel, kidolgozással a masszába, hogy ez által is szaporítsuk, és könnyebbé tegyük. Tehát az egyes ételleírásoknál, ahol előírás a jó kikeverés, erre gondosan ügyeljünk, hogy masszánk, tésztánk vagy vajkrémünk jól sikerüljön.
Hozzávalók:OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK