Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Házias étkekhez házias fűszerek

Szerző:
Szabó Anna
Nyilvánvaló, hogy főztünk sikere többek közt a fűszerezésen is múlik. Azonban a leggyakrabban használt ízesítőinket elkészíthetjük otthon is, így ízig-vérig házias ételekkel kedveskedhetünk szeretteinknek. Nem beszélve arról, hogy így aztán semmi olyan összetevő nem kerül bele, amit nem szeretnénk.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Ételízesítő

Hozzávalók

1-1 kg sárgarépa, petrezselyem, húsos zöldpaprika, paradicsom és vöröshagyma
fél-fél kg karalábé, karfiol és kelkáposzta
2 nagy fej fokhagyma
4 db nagyobb zeller és azok zöldje
sok petrezselyemzöld
1 kg só

Elkészítés

Hámozd meg a hozzávalókat a paradicsom kivételével és adagonként aprítsd fel egy robotgép segítségével, majd vezesd át egy húsdarálón. Tedd egy nagy tálba a só kíséretében és hagyd állni egy teljes napot. Időnként keverd meg, majd ha letelt az idő, töltsd üvegekbe.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL