Szabó Anna
      
Hozzávalók:500 g jó minőségű vagdalt hús
1 evőkanál oregano
1 teáskanál só
Csipetnyi fekete bors
1 maroknyi zsemlemorzsa
1 darab tojás
1 vekni ciabatta
1 csomag jégsaláta
4 közepes paradicsom
1. Tedd be egy nagy edénybe a fasírt hozzávalóit: a vagdalt húst, az oregánót, a sót, a fekete borsot, a zsemlemorzsát a tojást. Majd robotgéppel keverd össze őket, míg egynemű pépet nem kapsz.
2. A húst formázd kerek lapos pogácsákká.
3. Tedd olajozott serpenyőbe a húspogácsákat, majd süsd őket addig, míg mindkét oldala megbarnul, a belseje rózsaszín marad.
4. A ciabattát vágd félbe, és a belső oldalait pirítsd meg. A két fél ciabatta közé tegyél egy-egy húspogácsát, majd jégsalátát és paradicsomkarikákat.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK