4 darab lazac steak
2 evőkanál maszala massza
2 evőkanál alacsony zsírtartalmú joghurt
2 darab újhagyma felaprítva
1 teáskanál kapor durvára vágva
Fél lime frissen facsart leve
2 evőkanál zsíros tejföl
Só és bors
4 darab 20x20 centiméter átmérőjű alufólia kocka
1. Egy edényben keverd össze a maszalamasszát az alacsony zsírtartalmú joghurttal. Tedd bele a lazacot, és jól pácold be vele. Addig vágd ki az alufóliából a kockákat, majd először a felaprított újhagymát, arra pedig a lazacot, a lazac tetejére kevés kaprot tegyél, és csomagold be.
2. Előmelegített sütőben, 180 ºC-on süsd 15-20 percen keresztül.
3. Egy edényben keverd össze a lime levét és a zsíros tejfölt, sózd, borsozd.
4. Vedd ki a sütőből a gőzölgő csomagokat, és tálalj mellé sárgarépasalátát vagy egyszerűen rizst.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK