¼ csésze borecet
1 evőkanál citromlé
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 teáskanál szárított oregano
Só és bors, ízlés szerint
2/3 csésze extra szűz olívaolaj
2 csésze penne, fogkeményre főzve
10 koktélparadicsom félbevágva
1 kisebb lilahagyma aprítva
1 zöld kaliforniai paprika aprítva
1 piros kaliforniai paprika aprítva
½ uborka szeletelve
½ csésze fekete olíva olaj
½ csésze feta sajt
1. Egy kis tálban keverd össze a borecetet, a citromlevet, az olíva olajat, a sót, borsot, az oregánót és a fokhagymát.
2. Egy nagyobb tálban vegyítsd össze a tésztát, a paradicsomot, a hagymát, a paprikákat, az uborkát és az olívát.
3. Öntsd le az öntettel, majd szórd meg fetával. A tálalásig pihentesd.
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK