GASZTRO

Görög fetás tésztasaláta

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

¼ csésze borecet
1 evőkanál citromlé
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 teáskanál szárított oregano
Só és bors, ízlés szerint
2/3 csésze extra szűz olívaolaj
2 csésze penne, fogkeményre főzve
10 koktélparadicsom félbevágva
1 kisebb lilahagyma aprítva
1 zöld kaliforniai paprika aprítva
1 piros kaliforniai paprika aprítva
½ uborka szeletelve
½ csésze fekete olíva olaj
½ csésze feta sajt

 

Elkészítése:

1. Egy kis tálban keverd össze a borecetet, a citromlevet, az olíva olajat, a sót, borsot, az oregánót és a fokhagymát.

2. Egy nagyobb tálban vegyítsd össze a tésztát, a paradicsomot, a hagymát, a paprikákat, az uborkát és az olívát.

3. Öntsd le az öntettel, majd szórd meg fetával. A tálalásig pihentesd.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL