Szabó Anna
¼ csésze borecet
1 evőkanál citromlé
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 teáskanál szárított oregano
Só és bors, ízlés szerint
2/3 csésze extra szűz olívaolaj
2 csésze penne, fogkeményre főzve
10 koktélparadicsom félbevágva
1 kisebb lilahagyma aprítva
1 zöld kaliforniai paprika aprítva
1 piros kaliforniai paprika aprítva
½ uborka szeletelve
½ csésze fekete olíva olaj
½ csésze feta sajt

1. Egy kis tálban keverd össze a borecetet, a citromlevet, az olíva olajat, a sót, borsot, az oregánót és a fokhagymát.
2. Egy nagyobb tálban vegyítsd össze a tésztát, a paradicsomot, a hagymát, a paprikákat, az uborkát és az olívát.
3. Öntsd le az öntettel, majd szórd meg fetával. A tálalásig pihentesd.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK