GASZTRO

Feketeáfonyás borzastészta

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

600g friss fekete áfonya
1ek vegyes virágméz
A tésztához:
120g liszt
40g barnacukor
60g margarin
6 csepp vaníliakivonat



Elkészítése:

1. Elkészítjük a tésztát: összekeverjük a lisztet és a barnacukrot, hozzáadjuk az elmorzsolt margarint, a vaníliakivonatot, és nem túl simára összedolgozzuk.

2. Előmelegítjük a sütőt 180 ºC-ra.

3. Felmelegítjük a mézet, belekeverjük az áfonyát, és a sütőtálba öntjük. Befedjük a tésztával, és egy kanál hátoldalával elsimítjuk.

4. A sütőbe tesszük, és 25-30 percig sütjük, míg jól megpirul a teteje. A sütőtálban tálaljuk melegen vagy hidegen.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL