Szabó Anna
Hozzávalók:1 adag vajastészta
6 ek citromkrém (vagy citromos krémtúró)
1 csésze eper
1. 180 ºC-ra előmelegítjük a sütőt.
2. Kinyújtjuk a tésztát, s kivágunk belőle 4 kerek lapot.
3. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a tészta korongokat. Vakon sütjük 10-15 percig, míg szép aranybarnára pirulnak.
4. Kivesszük a sütőből, rácsra helyezzük hűlni.
5. Tányérra tesszük a tésztalapokat, mindegyiket megkenjük citromkrémmel, s ízlésesen elrendezzük a tetején a eperszemeket.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK