Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Rukkolás sütőtökös saláta
Hozzávalók:
- rukkola körülbelül 200 g
- sütőtök körülbelül egy nagyobbnak fele
- olívaolaj
- citromlé – frissen facsarva
- dió
- mandula
Elkészítés:
A sütőtököt nem kell megsütnünk, ebben a salátában nyersen fogjuk fogyasztani. Hámozzuk meg a sütőtököt, reszeljük le egy nagyobb lyukú reszelőn, vagy olyan gyalun, ami kis hasábokat készít belőle. Ha megvagyunk, keverjük össze a rukkolával, csorgassunk rá olajat, citromlevet, és keverjük jól el. Hagyjuk hűtőben állni egy kicsit, hogy az ízek összeérjenek. A diót és a mandulát aprítsuk fel, rátehetjük így magában is salátára, de meg is piríthatjuk előtte picit. Mindenképp nagyon finom lesz.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK