Szabó Anna
Hozzávalók:
- 1-2 csík bacon, apróra vágva
- 1 doboz fekete szójababkonzerv, vagy előre megfőzött szójabab
- 1/2 teáskanál fokhagymapor
- só, fűszersó, bors
- 2 teáskanál tejszín
Elkészítés:
1. A serpenyőben süsd ki ropogósra a bacon-kockákat.
2. Add hozzá óvatosan a lecsöpögtetett babot. Vigyázz, még így is spriccelhet!
3. Kevergetés közben kicsit nyomkodd meg a babszemeket.
4. Fűszerezd, és melegítsd addig, amig nagyokat nem pöfög.
5. Add hzzá a tejszínt, és már kész is.
Nehézségi fok:![]()
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK