Szabó Anna
Hozzávalók:
– 12 dkg vaj
– 8 dkg cukor
– 15 dkg darált mogyoró
– 5 dkg liszt
– 5 dkg apró szemű zabpehely
– 1 tojás
– 1 teáskanál sütőpor
– 5 dkg étcsokoládé
A vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a darált mogyorót, a lisztet, a zabpelyhet, a tojást, a sütőport és az apróra vágott étcsokoládét. Az egészet összegyúrjuk. Ezután a masszából nedves kézzel diónyi nagyságú gombócokat formálunk, és sütőpapírra helyezzük. A gombócokat koronggá lapítjuk, majd betesszük az előmelegített sütőbe. 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK