Szabó Anna
Hozzávalók:480g darabokra tépett, főtt csirkehús
320g apróra tépett, kínai kel
4 újhagyma, vékonyra szeletelve
Egynegyed csésze apróra vágott, friss bazsalikom
1 teáskanál fokhagymakrém
60ml mogyoróolaj
60ml citromlé
2 teáskanál halszósz
1 teáskanál cukor
1. A csirkehúst, a kínai kelt, a hagymát és a bazsalikomot tegyed egy nagyobb tálba.
2. Keverd össze a fokhagymát, az olajat, a halszószt és a cukrot egy csavaros tetejű befőttes üvegben. Jól rázd össze.
3. Az öntettel locsold meg a salátát, és jól rázd össze.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK