Szabó Anna
Hozzávalók:
2 evőkanál olívaolaj
30dkg felbőrözött, kicsontozott csirkemell, csíkokra vágva
1 nagy fej vöröshagyma, felaprítva
2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
2 sárgarépa, felaprítva
1 piros húsú paprika, feldarabolva
1 kiskanál szárított kakukkfű
1l csirkealaplé
25dkg durum spagettitészta (5cm-es darabokra tördelve)

Elkészítése:
1. Egy nagy lábasban, erős tűzön forrósítsd föl az olajat. Kavargatva pirítsd meg benne a húst. Szedőkanállal rakd át egy tálba.
2. Ugyanebben a tálban pirítsd meg a vöröshagymát. Add hozzá a fokhagymát, a sárgarépát, a paprikát meg a kakukkfüvet, és 3 percen át kavargatva pirítsd a zöldségeket.
3. Öntsd rájuk az alaplét, 1 csésze vizet, a húst a tálban összegyúlt szafttal együtt, és forrald föl az egészet.
4. Ha már forr, add hozzá a tésztát, és főzd félpuhára.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK