• 1 burgonya (közepes méretű)
• 5 evőkanál túró
• 1 db tojás
• 1 evőkanál liszt
• 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
• só, bors
• sütőolaj
1. Hámozd meg a burgonyát, majd reszeld le nagyobb darabokra
2. Adj hozzá túrót, tojást, lisztet, apróra vágott petrezselymet, sót, borsot, majd keverd össze az egészet.
3. Fogj egy felhevített serpenyőt, önts bele olajat, majd öntsd bele a masszát, és formázz belőle palacsinta alakzatot. 5-7 percig süsd, mindkét oldalát.
4. Tálald lapos tányéron, kínálj mellé tejfölt.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Tényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK