250 g brokkoli
300 g burgonya
Só
250 g füstölt pulykamell hús darabolva
2 tojás
2 evőkanál liszt
Bors
300 g natúrjoghurt
50 g parmezán
1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
1. Pucold meg a brokkolit és vágd rózsákra. Hámozd meg a burgonyát és szeleteld fel. Mindkettőt sózd meg és tedd hőálló edénybe, majd párold meg.
2. Ezután egy serpenyőben kevés olívaolajon pirítsd meg a pulykamellcsíkokat és halmozd a tetejére.
3. A tojásokat keverd össze a liszttel, a sóval csomómentesre, majd add hozzá a joghurtot és a sajtot. Ezt a keveréket öntsd a brokkolis-krumplis-pulykamelles keverékedre. Végezetül 180 ºC-ra előmelegített sütőben süsd 25 percig.
4. Tálaláskor szórd meg frissen aprított petrezselyemmel.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK