Szabó Anna
      
Az előételek készülhetnek tojásból, halból, húsfélékből, belsőségekből, főzelék- és zöldségfélékből, tésztaneműekből. 
A vegyes ízelítők változatai szinte kimeríthetetlenek. Készítésüknél tág tere nyílik a találékonyságnak, és egyéni ízlésnek. Tálalásuknál ügyeljünk a szín, íz és jelleg változatosságára. Ne tegyünk például a tálra közvetlenül egymás mellé több hideg halfélét, vagy hideg töltött paradicsom mellé ne tálaljunk füstölt lazacot, mert mindkettő egyforma színű.

Különösen a hideg előételekre vonatkozik ez, ahol megfelelő ügyességgel, képzelőerővel szinte remekművet lehet készíteni, mert ezek tálalása, díszítése a konyhaművészet egyik legmutatósabb és leghálásabb része. 
1 kg jérce, vagy tyúkOLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK