Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Avokádós tojássaláta

Szerző:
Szabó Anna
Hétvégi reggelihez tökéletes lehet ez az egyszerű finomság melyet egy kis pirítóssal és finom gyümölcsteával csak fokozni lehet. Érdemes pár órával a tálalás előtt elkészíteni, hogy az ízek kellően összeérjenek.

 

Hozzávalók

- 1 db avokádó

- 4 db főtt tojás

- 1 ek majonéz

- 1 ek tejföl

- 1/2 ek apróra vágott snidling

- 1 ek citromlé

- só

- őrölt fehér bors

Elkészítés

Az avokádót, 2 egész főtt tojást és a két tojássárgát, a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, ízlés szerint sót, és őrölt borsot turmixoljunk össze. Ezután keverjük hozzá az apróra vágott snidlinget és megmaradt két tojásfehérjét. Ha szükséges, akkor ízesítsünk utána. Az elkészült krémet tegyük be néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.

Tálaláskor ízlés szerint kínálhatjuk reggelire, előételként, pirítóssal, tortillába vagy éppen paradicsomba töltve.

Forrás és képek:  Gizi receptjei

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL