Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
40 dkg tagliatelle/szélesmetélt tészta
30 dkg paradicsom
30 dkg mozzarella sajt
30 dkg sonka
2 evőkanál paradicsompüré
10 dkg reszelt parmezán
só
néhány gerezd fokhagyma
extraszűz olívaolaj
bazsalikom
Elkészítés
Főzd ki a tésztát sós vízben, közben a sonkát és a paradicsomot vágd kockákra. Forrósítsd fel az olajat, add hozzá a fokhagymát és a sonkát, majd egy kis pirítás után a paradicsomkockákat, a paradicsompürét, a bazsalikomot és a sót. Párold egy jó negyedórán át, míg mártás jelleget nem kap. Ha kész, keverd össze a kifőtt tésztával, tetejére szórj mozzarella kockákat és reszelt parmezánt. Ha gondolod, told be az egészet az előmelegített sütőbe egy 15 percre, de nem muszáj.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK